Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dokazano

Neke žene imaju opravdan razlog zašto nemaju potrebu za seksom?

vođenje ljubavi
Arhiva vl
26.10.2010.
u 13:22

Ženama koje imaju nizak libido uistinu se ne događa jednak nalet krvi u mozak kao ženama koje imaju izražen libido.

Muškarci se često ljute kad žene izmišljaju razloge poput glavobolje, umora, ali znanstvenici sada tvrde da žene koje često ne žele seks možda ipak imaju opravdane razloge za to. Otkrili su, naime, da mozak žene koja ima nizak seksualni nagon radi potpuno drukčije nego onih sa zdravim seksualnim nagonom.

Ženama s niskim libidom stanice mozga nisu jednako prokrvljene u trenucima strasti kao ženama koje imaju izražen seksualni poriv. To bi moglo objasniti zašto one prve ne uživaju toliko.

Američki su znanstvenici sa Sveučilišta Wayne u Detroitu uspoređivali mozgove 19 žena kojima je dijagnosticiran nizak libido, poznat kao poremećaj hipoaktivne seksualne želje, sa sedam žena koje imaju normalan seksualni nagon. One su morale najprije gledati erotske filmove, a zatim prazan ekran, a rad njihovih mozgova sniman je magnetskom rezonancijom.

Za vrijeme scena seksa ženama s normalnim seksualnim porivom povećava se dotok krvi u neke dijelove mozga. Žene s niskim libidom ne reagiraju jednako.

Ključne riječi

Komentara 15

EU
eureka001
13:52 26.10.2010.

hehehehehehehe prema pisanju njemackog bilda 8na kojegs e uvijek poziva bundestag) 85% odraslih nijemica za vrijeme radnog vremena \"kurblja\" seks masinu u vc, heheheheheheheheheh-ovo nije stos to je istina

JA
jankoprekobrda
13:55 26.10.2010.

Neke uopce neamju ili krvi ili mozga a neke imaju i mn ogo mozga i mnogo krvi. A neki muski cijelo vroijeme za razmisljanje koriste samo glavicu medju nogama, onu glavu nad ramenima koriste samo da frizer ima sto raditi.

KU
kukuriku
17:55 26.10.2010.

..u Engleskoj je istrazivano sa debelim-zenskama , jer su 70% Engleskinja predebele ( tv i cokolade i chips), i ustanovljeno je da od tih 70% zenskih, njih 35% nezna cá je to Orgazam i nikada nisu dozivile !!...kazú oni...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije