Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Neka vaš vrt i terasa postanu oaze mira

Međimurjeplet
Foto: Promo
1/2
11.06.2018.
u 08:54

Vrijeme je sve toplije, ljeto je ispred nas pa sve više vremena provodimo na otvorenom u nadi da ćemo pronaći svoju oazu mira.

Bez obzira jeste li poduzetnik koji želi zaposlenicima ili gostima osigurati ugodan ambijent za opuštanje, ili jednostavno želite vlastiti kutak u svom vrtu za obitelj i prijatelje, uvijek je važno voditi računa da su vrt i terasa dnevni boravak na otvorenom. Najbolji vrtovi i terase su oni u kojima su ljudi opušteni i u kojima se osjećaju ugodno, a koji su pritom laki za održavanje. Kako bi stvorili prostor iz snova na otvorenom, nužno je sve isplanirati do zadnjeg detalja, vodeći pritom računa o funkcionalnosti i estetici. Prikladan izbor ograde, rasvjete, boja, biljki i zaštite od sunca uvelike doprinosi prvom dojmu, ali je i presudan faktor kada je udobnost u pitanju. Bilo da je riječ o gostu kafića ili restorana, članu obitelji ili prijatelju, važno nam je da se u našem prostoru na otvorenom mogu opustiti, ali i da nam se požele vratiti.

Međutim, za udobnost je ipak najvažniji odabir kvalitetnog namještaja, a samo takav u svojoj ponudi ima Međimurjeplet. Naime, prilikom odabira namještaja za vrt dobro je znati karakteristike materijala od kojeg je on napravljen pa je tako aluminij otporan na sve vremenske uvjete, a drvo, uz pravilno održavanje, može biti dugovječnije i otpornije od plastike. Ukoliko želite vašem vrtu ili terasi pružiti dašak šarma onda je pleteni namještaj idealan izbor, a dekorativni jastuci samo će doprinijeti udobnosti.

Međimurjeplet vam nudi široki izbor garnitura, stolova, ležaljki i stolica od pletiva prirodnog i tehnoratana, kvalitetnog tvrdog drveta i plastike koje krasi moderan dizajn i vrhunska izvedba, a idealni su za svaki vrt, terasu ili ugostiteljski objekt. Osim toga, proizvodi Međimurjepleta su izvrstan omjer cijene i kvalitete, gdje će svatko pronaći ponešto za svoj džep.

Foto: Promo

Pravo je vrijeme za uređenje i dekoraciju, a svoj vrt možete opremiti modernim i kvalitenim namještajem kojeg vam na velikoj ljetnoj akciji, koja traje od 1. do 18. lipnja, nudi Međimurjeplet.

U ljetnoj akciji, među ostalim, pripremili su:

30% POPUSTA NA KOMPLETAN ASORTIMAN VRTNOG NAMJEŠTAJA OD UMJETNOG RATANA, EGZOTIČNOG DRVETA I PLASTIKE

20% PROMOTIVNOG POPUSTA NA NOVE ARTIKLE – ALU GARNITURE I ARTIKLI OD PRIRODNOG RATANA I DRVETA

DO 60% POPUSTA NA DIO ASORTIMANA NAMJEŠTAJA NA RASPRODAJI

Dovedite vrt u red i pozovite društvo na roštilj jer se za naporan rad uvijek potrebno nagraditi. Požurite u najbližu maloprodaju Međimurjepleta i izaberite nešto za svoju zonu uživanja.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije