Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razni stilovi

Ne znate što biste s kosom? Isprobajte ove ljetne trendove

kosa
Foto: Thinkstock
11.06.2014.
u 11:45

Za posebni dojam nakon namještanja frizure poprskajte kosu preparatom koji će joj dati dodatni sjaj i – savršeno ženstven izgled je tu!

Ženstvenost bisera

Želite li pokazati svoju nježnu ženstvenu stranu izaberite rajf, ukosnicu ili kopču ukrašenu perlama. Romantični ružičasti sjaj perlica daje posebnu notu osobi koja ih nosi te su ovi ukrasi za kosu zaista posebni. Za posebni dojam nakon namještanja frizure poprskajte kosu preparatom koji će joj dati dodatni sjaj i – savršeno ženstven izgled je tu!

Cute&Casual

Foto: screenshot/facebook

Foto: Shutterstock

Uredan izgled je must, a ako ste od onih djevojaka koje nemaju vremena ili ne žele previše pažnje davati frizuri, kosu uvijek možete držati uredno svezanu. Ipak, kako biste svoj izgled učinili za korak modernijim, umjesto obične uzmite neku od gumica za kosu s nekim ukrasom koji podsjeća na komad nakita.

Punk style

Dodajte malo 'oštrine' svom izgledu. Birajte rajf sa zakovicama, crne mašnice ili široke kopče od umjetne kože. Dobit ćete pomalo buntovni look, a to je odličan način da osvježite svoj izgled.

>>4 beauty trika zbog kojih ćete se pitati kako ste dosad mogli bez njih

>>Jelena Rozga otkrila koja je tajna ljepote njezine kose

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije