Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgledajte uvijek dobro

Ne znate koje boje vam pristaju? Ne brinite, ove pristaju svima

Haljine
Foto: Thinkstock
10.05.2014.
u 17:14

Možda vam ne bi palo na pamet, ali i ljubičasta je među bojama koja pristaje svima.

Crna – Ova boja stoji dobro svakoj ženi. U njoj ćete izgledati elegantno i profesionalno. Crna se odlično slaže i s drugim bojama, zbog čega je poprilično zastupljena u svakom ormaru.

Tamnoplava – Tamnoplava šalje poruku ugodnosti, sigurnosti i odgovornosti. Odlično pristaje svim ženama, a volimo je jer se dâ odlično kombinirati s gotovo svim bojama.

Siva – Iako vam se može činiti da je ova boja pomalo dosadna, ona dobro stoji svim pripadnicama ljepšeg spola. Njezina neutralnost je ono što joj daje posebnu čar, a ukoliko je iskombinirate sa žarkim bojama poput crvene, žute i narančaste ona definitivno više neće djelovati nimalo dosadno.

Ljubičasta – ljubičasta je također jedna od rijetkih boja koja dobro stoji svim ženama, bez obzira na boju kose i tena. Ona ostavlja dojam raskošnosti i samouvjerenosti, a vrlo se jednostavno kombinira s crnom i smeđom.

Foto: Asos

Foto: Asos

>>Nakit i haljine koje obožavaju brojne poznate Hrvatice

>>Filozofija mode: Žena mora razviti svoj stil bez obzira je li djevojčica, djevojka, žena ili baka

Komentara 1

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
18:25 10.05.2014.

volim nositi jednu boju u različitim nijansama od glave do pete...pa rijetko kombiniram crnu s drugim bojama, a još rijeđe nosim total black

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije