Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Diva

Ne znate kako pravilno nanijeti mat ruž? Imamo odgovor

Mat ruž
Foto: Nasty Gal
18.02.2014.
u 10:00

Ruževi za usne u mat nijansama već su prošle godine postali pravi hit među ljubiteljicama beauty “trikova”

Zanima me kako pravilno nanijeti ružičasti mat ruž? I hoće li mat ruž vizualno smanjiti usnice? Molim nekoliko savjeta. Hvala

(Sanja, Požega)

Ruževi za usne u mat nijansama već su prošle godine postali pravi hit među ljubiteljicama beauty “trikova”, a njihova popularnost ne jenjava. Kod odabira boje mat ruža za usne uglavnom vrijede ista pravila kao i kod ostalih boja – koji će najbolje pristajati, određuje se prema vašoj puti i boji kose. Plavušama će tako najbolje odgovarati mat ruž u svijetloj ružičastoj nijansi, a smeđokosim djevojkama zasigurno će dobro stajati narančaste i smeđe nijanse.

Za pravilno nanošenje mat ruža za usne važno je dobro pripremiti podlogu. Preporučuje se nanijeti njegujući balzam za usne te pričekati dok se on posve ne upije. Za jači efekt stavite dva sloja mat ruža, a time ćete izbjeći i moguće nejednakosti u debljini prvog sloja, koje se kod ovakvih ruževa za usne jasnije ističu nego kod drugih.

Važno je znati i da mat ruževi za usne “prkose volumenu”, odnosno čine ih vidljivo manjima.

>>Kremasti, sjajni ili mat: Kakav ćete ruž vi izabrati?

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije