Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jako lijepo

Ne sjeća se ničega pa ni svojeg supruga, a sada započinje novi život

30.08.2019.
u 13:43

Zbog ozljede glave izgubila je pamćenje, a morala je ponovno upoznati svojeg muža. Ubrzo se zaljubila i sada su se vjenčali

Laura Faganello je zbog ozljede glave izgubila pamćenje. Ponovno je učila čitati, pisati i pričati, a najteže joj je ipak bilo prihvatiti svojeg supruga Braydena s kojim se vjenčala samo devet mjeseci prije nesretnog događaja.

Nesreća se dogodila na njezinom radnom mjestu. Laura pomaže kod organizacije vjenčanja i dok je postavljala stolove, veliki stup joj je pao na glavu. Zadnje čega se sjeća su događaji koji su se dogodili kada je imala 17 godina. Ne sjeća se ni kada je upoznala svojeg muža ni jednog trenutka provedenog s njim. Iako ga nije znala, vidjela je koliko je pažljiv i htjela je ostati u braku. 

"Iako nisam znala Braydena, vidjela sam koliko je drag i da ima puno strpljenja sa mnom. Bio je smiješan i htjela sam da naša veza uspije. Skinula sam prsten i rekla mu da želim biti s njim u vezi. Počeli smo ponovno izlaziti. Postao mi je najbolji prijatelj i ponovno sam se zaljubila u njega. Zaprosio me je (ponovno) i rekla sam da (ponovno). Zahvalna sam na novom početku i budućnosti pred nama".

Pogledajte ljubavne savjete s Trešnjevačkog placa:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije