Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogrešno

Ne molite ga za ljubav! Otjerat ćete ga

par u svađi
Foto: Thinkstock
27.02.2014.
u 22:15

Voljeno biće je u funkciji našeg osjećaja ljubavi i ne trebamo stalno odmjeravati količinu emocija koje mu upućujemo, uspoređujući ih s njegovim osjećajima.

Ljubav je stanje, a ne nagrada koju dajemo nekome tko je ispunio naša očekivanja.

Ljubavlju u stvari nagrađujemo sebe. Voljeno biće je u funkciji našeg osjećaja ljubavi i ne trebamo stalno odmjeravati količinu emocija koje mu upućujemo, uspoređujući ih s njegovim osjećajima. Vi ćete izražavati ljubav samim tim što volite i tako ćete “otopiti led”, ukoliko niste bili zadovoljni količinom ljubavi koju ste dobivali.

Ne možete moljakati nekoga da vam pruži ljubav, to je potpuno pogrešno i izaziva suprotnu reakciju od onoga što vi želite.

Foto: pixabay

Ne moramo se osjećati loše, ali možemo da pokazati i dati partneru ono što i mi želimo dobiti od njega. Ako neće biti rezultata, vjerujte nam, nije vrijedan toga da potratite život u želji da budete voljeni, umjesto jednostavno - voljeni.

>>Evo kada su žene muškarcima najprivlačnije!

>>Nije vam išlo? Evo zašto je drugi brak bolji od prvog

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije