Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treba savjet

'Ne mogu se prestati svađati s djevojkom oko njezinih prijašnjih ljubavnika.. Kako da pređem preko toga?'

pixabay
07.09.2022.
u 19:24

Mora znati svaki detalj, što nju uzrujava, a na kraju se osjeća bezvrijedno.

– Moja ljubomora stoji na putu između mene i moje djevojke. Toliko sam ljubomoran na njenu prošlost da ne mogu, a da je ne ispitujem. Mrzim se što to radim, ali ne mogu prestati. Ja imam 34 godine, a ona 32. Zajedno smo devet mjeseci i prije smo bili dobri prijatelji. U našim godinama normalno je da smo oboje imali prijašnje ljubavnike, pa ne razumijem zašto se toliko brinem zbog njih – napisao je jedan muškarac za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

No, ako spomene bivšeg, njemu je odmah loše. Mora znati svaki detalj, što nju uzrujava, a na kraju se osjeća bezvrijedno. Ona je divna osoba, pa stvarno ne želi uništiti stvari i izgubiti je, ali boji se da će je njegova ljubomora otjerati.

– Ona je osoba koju volite zbog svih njezinih iskustava koja su je oblikovali, ali ljubomora nije racionalna. Često to proizlazi iz povrijeđenosti u prethodnoj vezi i možda će vam trebati terapija da biste se nosili s tim. Ne možete promijeniti prošlost. Morate se usredotočiti na sadašnjost i zajedničku izgradnju budućnosti. Recite joj da želite promijeniti i poboljšati vaš odnos – odgovorila mu je Deidre.

Preletjela je 11.200 kilometara da upozna stranca s Tindera, rodila se ljubav i sad imaju dijete:

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
19:58 07.09.2022.

Lako. Postani jedan od njih. Prijašnji. Pa možete svi skupa pivu.. ili bacit na balote ili na dva mala. Ovisi koliko vas ima...

Avatar nekakav
nekakav
20:24 07.09.2022.

Gle tina, kad već stalno objavljuješ prijevode članaka iu engleskog žutog tiska, vezane uz izmišljene ljubavne jade, priznaj da sama imaš nikakav svoj ljubavni život. Vidimo da trebaš mušku ruku, da te okreće i drobi. Pa izađi van, upoznaj stvarne ljude, predaj se jednome. Možemo ti pomoći, budeš s nama vježbala. Nismo neki stručnjaci, al možemo probati.

DU
Deleted user
20:14 07.09.2022.

Stari moj, tebi pomoći nema. Ljubomora je uvijek jača. Čak i da ti je došla nevina, ti bi našao razloga za ljubomoru. Kao: zašto te onaj lik pogledao? Zašto te pozdravio susjed? Zašto si bila ljubazna prema nekomu? Itd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije