Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
evo u čemu je razlika

Navikli smo da je 'crvena', ali znate li za 'zelenu' Coca Colu?

Coca Cola LIfe
Foto: Twitter
1/2
30.06.2014.
u 10:44

Jedna čaša Coca Cole sadrži 2/3 ukupne maksimalne preporuke dnevnog unosa šećera prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji

Ako ste negdje imali priliku vidjeti Coca Colu sa zelenom etiketom i čepom ili u zelenoj limenci, vjerojatno ste "zazujali".

Navikli smo na ovaj brend s crvenim obilježjima pa nas novo, zeleno ruho može lako iznenaditi i postaviti upitnik iznad glave. S obzirom da je prodaja ovog najpoznatijeg gaziranog pića u svijetu pala posljednjih godina jer se stvara slika da je ovo piće povezano s nastankom pretilosti kod potrošača, iz Coca Cole su odlučili razbiti tu sliku i napraviti novi proizvod koji je, zapravo, zdraviji.

"Zdrava" Cola, proizvod pod nazivom Coca Cola Life "odjevena je" u zeleno, a zaslađena je prirodnim zaslađivačem - stevijom. Jedna čaša Coca Cole sadrži 2/3 ukupne maksimalne preporuke dnevnog unosa šećera prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji, piše Daily Health Post.

Foto: Twitter Screenshot/Youtube

Foto: Twitter

Coca Colu Life zasad mogu kupiti u Argentini i Čileu, a uskoro se sprema lansiranje i na UK tržište.

"Sa Coca-Cola Life pružili smo potrošačima mogućnost da uživaju u ovom piću s manje kalorija, zaslađenim prirodnim zaslađivačem. Lansiranje ovog proizvoda na tržište najnovija je u nizu inicijativa iz Coca-Cole za promicanje dobrobiti i borbe protiv pretilosti u Velikoj Britaniji.", priopćeno je iz tamošnjeg ogranka Coca Cole ususret dolaska novog proizvoda na UK tržište.

>>Pogledajte što se dogodi kad se pomiješa Mentos, Coca Cola, Nutella i - kondom

>>Znate li što pijete? Pogledajte što nastane kada 'zakuhate' Coca Colu

Komentara 2

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
09:48 08.05.2015.

Tri najpoznatije riječi na svijetu su made in China !!!!!

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
09:47 08.05.2015.

E da su Amerikanci probali cocta-u slabo bi sad pili colu, a ionako večina Amerikanaca pije Pepsi !!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije