Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 200
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tako lako
Povratak na članak

Naučite u samo dvije minute kako napraviti kečap, senf i majonezu

Za pripremu senfa sjemenke se moče u tekućini kao što su grožđani sok, mošt, vino, ocat, jabukovača ili voda. Potrebno ih je samljeti u finu kašu, pri čemu temperatura tijekom pripreme ne smije prijeći 40°C

Komentari 5

JT
Jedan_tamo
10:44 31.10.2015.

Ne bas po litre ulja za majonezu :-)

VL
DU
Deleted user
09:09 31.10.2015.

dodatak....uzeti par dana godišnjeg odmora sjesti u brzi auto -pokupovati na desetak mjesta proizvode (potrošiti koju tisućicu)......pa jedan dan posvetiti pokusima pa drugi dan praviti "ukusne namaze........ILI skoknuti u dućan I za 100 kn kupiti sve u 5 minuta

VL
Avatar Matija22
Matija22
10:22 31.10.2015.

pola litre maslinovog ulja skuplje nego gotova majoneza od pola kile iz dućana

VL
LO
lojtra1
11:54 01.11.2015.

Prilozi jelu koji su opisani u članku nisu isto što i "namazi" iako se (tehnički gledano) i tovat mast može "namazati".

VL
GF
gfrancic
14:57 31.10.2015.

a sad prevedite to na Hrvatski, jer pol rijeci ne razumijem a kamoli znam kako izgledaju

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.