Naučite u samo dvije minute kako napraviti kečap, senf i majonezu
Za pripremu senfa sjemenke se moče u tekućini kao što su grožđani sok, mošt, vino, ocat, jabukovača ili voda. Potrebno ih je samljeti u finu kašu, pri čemu temperatura tijekom pripreme ne smije prijeći 40°C
Komentari 5
dodatak....uzeti par dana godišnjeg odmora sjesti u brzi auto -pokupovati na desetak mjesta proizvode (potrošiti koju tisućicu)......pa jedan dan posvetiti pokusima pa drugi dan praviti "ukusne namaze........ILI skoknuti u dućan I za 100 kn kupiti sve u 5 minuta
pola litre maslinovog ulja skuplje nego gotova majoneza od pola kile iz dućana
Prilozi jelu koji su opisani u članku nisu isto što i "namazi" iako se (tehnički gledano) i tovat mast može "namazati".
a sad prevedite to na Hrvatski, jer pol rijeci ne razumijem a kamoli znam kako izgledaju
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Ne bas po litre ulja za majonezu :-)