Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživajte

Natjerajte ga da vas dovede do orgazma već tijekom predigre: 5 savjeta za duži seks

Seksi seks
Foto: Thinkstock
19.02.2014.
u 21:58

Tako ćete oboje biti opušteniji i povećati šanse da vrhunac postignete zajedno

Donosimo pet savjeta da seks što duže potraje.

1. DUBOKO DISANJE

Pokušajte nagovoriti svog partnera da primijeni petominutne vježbe dubokog disanja prije nego prione na "posao". Ovo će mu pomoći obuzdati uzbuđenje, a seks će trajati duže. Najbolji pristup bi bio da tijekom predigre budete okrenuti licem jedno prema drugom i "razmjenjujete" dah – on udahne, vi izdahnete.

2. RANI ORGAZAM

S obzirom na to da za vašeg partnera penetracija obično ubrza stvari natjerajte ga da vas dovede do orgazma već tijekom predigre. Tako ćete oboje biti opušteniji i povećati šanse da vrhunac postignete zajedno.

3. NEKA ON SVRŠI PRVI

Stimulirajte svog partnera ručno ili ga zadovoljite oralno prije nego što vi dostignete vrhunac. Muškarcima manje treba da se "dopune", pa ćete tako zajedno stići i do vašeg orgazma.

4. "KRENI-STANI" TEHNIKA

Kada seks postane dinamičan, napravite malu pauzu. Tako će on malo "spustiti loptu" i smanjiti mogućnost da svrši prerano. Najbolji način je da se naprosto prestanete kretati i samo se strasno ljubite neko vrijeme.

5. PROBAJTE NOVE KONDOME

Upotrijebite neku vrstu kondoma koju do sada niste upotrebljavali, na primjer one koji smanjuju osjetljivost. Oni sadrže male količine benzokaina i lidokaina, tvari koje diskretno smanjuju uzbuđenje u samom penisu i pomažu mu da seks traje dulje.

>>5 grešaka koje žene ponavljaju u krevetu: Nemojte samo čekati da on sve napravi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije