Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nassfeld u Koruškoj - sportsko i aktivno

Nassfeld u Koruškoj - sportsko i aktivno
Foto: Promo
1/2
PR
Autor
PR članak
20.12.2017.
u 09:02

Prostrano, sportsko i zaista nevjerojatno.

Iznenađujuće velikodušno, prostrano i sa zajamčenim snježnim pokrivačem, ovu idiličnu planinsku panoramu teško je nadmašiti. Ako dolazite u Nassfeld u Koruškoj, jedan od TOP 10 skijališta u Austriji, možete opravdano očekivati puno. Unatoč tome, ovo skijalište ide još jedan korak dalje razvijajući svoju ponudu i pružajući svojim gostima nezaboravne trenutke kojima uspješno mami osmijeh na lice.

Svaki kutak ovog vrhunski opremljenog skijališta s 30 modernih skijaških žičara i uspinjača te 110 kilometara duge staze oduzima dah svakom profesionalcu i rekreativcu. Neovisno o tome jeste li u skijaškom parku, na stazi „The Snake“, izvan uređenih staza ili pak na trkaćim stazama za vožnju s kamerom – jednostavno obratite pozornost na informativne ploče „Nice Surprise“ i upoznajte ove zimske sportove s potpuno nove strane!

Foto: Promo

Ukratko
Ukupno 110 km duge staze i 30 suvremenih „ski lift-ova“ na južnoj strani Alpa. Brojna iznenađenja na skijaškoj stazi poput „ski kina“, te sjajnih „freeride&fun“ zona za slobodno i zabavno skijanje. Zajamčeni snježni pokrivač i pregršt sunčanih sati. Austrijska ležernost i talijanska opuštenost.

S druge strane, ukusni kulinarski „slalom“ odvija se između austrijskih skijaških kućica i talijanskih restorana. No južnjačkim stilom života ne zrače samo oni. Mnoštvo sunčanih dana, odlika je zime s južne strane Alpa koja i dalje iznenađuje mnoge ljubitelje zimskih sportova. S obzirom na broj sunčanih sati u cijeloj alpskoj regiji, Nassfeld u Koruškoj uvjerljivo prednjači!

Zašto Nassfeld u Koruškoj?

  • Jedno od 10 najboljih austrijskih skijališta
  • Alpska planinska panorama koja oduzima dah
  • 110 km staze, 30 suvremenih „ski lift-ova“
  • Uvijek zajamčen snijeg uz zasigurno najviše sunčanih sati
  • 25 skijaških kućica i restorana uz najveću sunčanu terasu na ovom Alpskom predjelu
  • Austrijska ležernost i južnjački stil života
  • Zone za skijanje izvan uređenih staza, zabavni sadržaji, skijaški park, staza „The Snake“ i trkaća staza za brze vožnje s kamerom
  • Besplatan bežični Internet u skijalištu
  • Vježbalište za djecu
  • Spustovi, skijaško trčanje, pješačenje na krpljama, noćno skijanje
  • I još? Neka to bude iznenađenje!

Više informacija pronađite ovdje.

Nassfeld u Koruškoj - sportsko i aktivno

Nassfeld - ski hit
07.12.2017. – 10.03.2018.
Istovremeno snježno i sunčano...
Jedno od 10 najboljih skijališta Austrije koje oduševljava sa 110 km vrhunski pripremljenih staza, 30 modernih „ski lift-ova“, prekrasnom planinskom panoramom, puno sunca i osobitom uslugom i uz mnoštvo iznenađenja!

Nassfeld specijal 4=3
10.12.2017. – 21.12.2017. | 07.01.2018. – 18.01.2018. | 18.03.2018. – 05.04.2018.
Kratkotrajno, ali povoljno — 1 dan na poklon!

Brzo se spakirajte i pravac snježnih vrhova Alpa gdje nema neispunjenih želja. No, čak i ako ste već u Nassfeldu u Koruškoj, očekuje vas iznanađenje - darujemo vam jedan dan!!
Rezervirajte 4 prekrasna dana između nedjelje i četvrtka, a platite samo 3.

Želite prijaviti greške?