Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomogli joj

Naša manekenka: "Napao me tvrdeći da nije riječ o sudaru, samo me ogrebao; taksisti su priskočili u pomoć"

12.02.2020.
u 13:21

Zvončica Vucković na svojem je Facebook profilu podijelila situaciju s kojom se susrela u prometu, a rekla je da joj je vratila vjeru u ljude.

Zvončica Vucković, jedna je od naših najpoznatijih manekenki, na društvenim je mrežama podijelila status u kojem se osvrnula na događaj koji, kako sama kaže, vraća vjeru u ljude. Status prenosimo u cijelosti:

"Današnji događaj vraća vjeru u ljude. Izlazeći s parkinga, ovaj crveni automobil ogulio je i uništio moj stražnji blatobran i pobjegao punim gasom. Taksist preko puta snimio je fotografiju i ostavio registarske tablice i tip automobila na mojem brisaču. Pozvala sam policiju na uviđaj i dala podatke o vozilu.

Pogledajte kako se Zagrepčani snalaze u prometnim pravilima:

Za pola sata, stvorio se frajer i napao me da nije riječ o sudaru, nego da me samo malo 'ogrebao'. Opet su priskočili taksisti u pomoć i maknuli tipa od mene. Završetak nakon uviđaja: kazna za prouzrokovanu nesreću 2000 kn, kazna jer je pobjegao s mjesta nesreće i kazna jer me neosnovano napao. Ima još pravde na svijetu i vjere u dobro!"

Foto: Facebook/RTL

Inače, Zvona Vucković manekenstvom se počela baviti sa 16 godina, a do tada je plesala u HNK. Radila je u Parizu, Firenzi, Rimu, Milanu, Montrealu, New Yorku, a samo je u Firenzi provela čak 22 godine. Kako pišu 24 sata, modne je piste dijelila s Pat Cleveland, Naomi, Nadège, Jerry Hall, Lindom Evangelistom, Inès de La Fressange, Dalmom, Claudiom Schiffer, Christy Turlington i Helenom Christensen.

Foto: Tomislav Miletić/Pixsell

Među najdražim revijama bile su joj Moschinove, iako kažu da je "lud čovjek, sklon mijenjanju stvari tik prije izlaska na pistu", a za 24sata rekla je da joj se u sjećanje posebno urezala i revija visoke mode u Rimu 1981. godine.

 

Komentara 1

DU
Deleted user
14:23 12.02.2020.

Manekenka?! E, zanimanja u p.m. Kad bi samo smio napisati koja je tu "osnovna djelatnost". Ali, ne smijem, zapravo smijem, ali ne želim. Dosta mi "zabrana pristupa" za ovaj tjedan...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije