Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostala u šoku

'Naša dadilja je bila savršena - dok se nije seksala s mojim suprugom'

Pixabay
28.03.2022.
u 20:30

Na njezin slobodan dan na poslu, provodila bi vrijeme s dadiljom. Također joj se povjerila o sve manjem seksualnom životu u braku i svojoj brizi da je njezin muž ne smatra privlačno otkako je postala mama.

– Moja se djeca dobro slažu sa svojom novom, budućom maćehom. I trebali bi, jer sam je ja zaposlila kao dadilju prije nego što je imala seks s mojim suprugom – napisala je jedna žena za The Sun.

Sa suprugom je bila devet godine te imaju dvoje djece od dvije i četiri godine. Dugo su se mučili s osnivanjem obitelji, a i bilo im je neizmjerno teško uskladiti njihov brak s brigom o djeci, kućanskim poslovima i karijerama. Nadali su se da će pronaći dadilju koja će ih osloboditi od posla i pomoći da vrate strast u njihov odnos.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

– Pronašli smo je preko agencije prije tri godine. Imala je odlične reference i više od deset godina iskustva. Bila je šest godina starija od mene, debeljuškasta i naizgled običnog izgleda. Nikad nisam mislila da će moj muž biti seksualno zainteresiran za nju. Djeca je sada obožavaju. Mislila sam da je pravi dar kad je dolazila u našu kuću pet dana u tjednu – nastavila je.

Kuhala je, čistila i bila je briljantna u brizi o djeci. Na njezin slobodan dan na poslu, provodila bi vrijeme s dadiljom. Također joj se povjerila o sve manjem seksualnom životu u braku i svojoj brizi da je njezin muž ne smatra privlačno otkako je postala mama. Otprilike u isto vrijeme, njezin suprug počeo je kasno dolaziti kući nakon posla.

– Sada sam saznala da je većinu tog vremena spavao s našom dadiljom. Prošlog je vikenda priznao da to traje već dvije godine. Gledajući unatrag, počela se više truditi oko svog izgleda i shvatila sam da uopće nije neprivlačna. Zapravo, imala je odlične obline. Moj muž sada želi razvod i čak je rekao da se dadilja može brinuti o djeci puno radno vrijeme, kao maćeha – otkrila je.

– Nije ni čudo što vam se vrti u glavi. Izdalo vas je dvoje ljudi koji su najviše uključeni u živote vaše djece.  Oslonite se na prijatelje i obitelj i pokušajte ostati jaki. Ovo je ključno da spriječite svog muža i dadilju da vas iskoriste dok ste u ovom ranjivom stanju. Vaš muž možda želi razvod, ali vi to ne morate učiniti pod njegovim uvjetima – započela je svoj odgovor stručnjakinja Deidre.

– Niste dužni dopustiti dadilji da se i dalje brine o vašoj djeci. Postoji mnogo drugih opcija za brigu o djeci. Doći će dan kada ćete se osjećati osnaženim i spremnim da se ponovno bacite u život. Možda razgovarajte sa savjetnikom koji će vam pomoći da se oporavite. Oslonite se na druge za podršku i, kada se osjećate jači, razgovarajte s dadiljom o tome što se dogodilo – zaključila je.

Znate li koliko se bakterija nalazi na maski za lice, daljinskom upravljaču, priboru za jelo? Samuel (18) je mladi mikrobiolog koji to otkriva!

Komentara 2

MO
montello
14:16 29.03.2022.

Mozda je bila privlacna njemu ..sada ga ostavi

DU
Deleted user
07:59 29.03.2022.

A mogli su svi troje uživati u krevetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije