Napravite svoju majonezu kod kuće: Trebaju vam samo tri sastojka
Definitivno je zdravija i bolja opcija jer ne sadrži konzervanse i ne morate brinuti što je unutra.
Komentari 5
Ispravka, Francuzi ne znaju za tu salatu, to je ruska slata izmišljena od francuskog kuhara na dvoru posljednjeg ruskog cara. To je prava istina o "francuskoj salati".
majonezi volim samo usendvićču.
Slično radim samo ne u zdjeli nego u uskoj posudi stapnim mikserom.
Nikad, nikad i bas nikad se ne koriste sirova jaja ukoliko ih sami niste skupili ispod koksi. Ovo jedno sirovo moze se zamijeniti s 2 kuhana zumanjca. Ne miksati ulje nego ga u tankom mlazu dodavati dok se ostalo miksa.. Ne davati prostor za kulinarske teme bezveznjacima s interneta.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Ulje se dodaje postepeno i može ga biti i puno više nego u ovom lošem receptu.