Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije se svima svidjela ideja

Napravila intimnu tetovažu za svoje vjenčanje: ‘Mladoženja ju neće vidjeti do prve bračne noći!'

Tik Tok
18.03.2023.
u 20:48

Tetovirala je malo, crno slovo G u kurzivu, u znak naklonosti prema njezinom budućem mužu Gregu.

Pripremajući se za svoj nadolazeći veliki dan, jedna buduća mladenka, koja još nikada nije spavala sa svojim zaručnikom, odlučila je tetovirati prvi inicijal imena svog mladoženje kako bi on to otkrio tijekom njihovog prvog seksa na prvu bračnu noć, piše NY Post.

- Radim tajnu tetovažu za svog zaručnika, a on ne zna za to... i saznat će na dan vjenčanja - rekla je Madison Crowley iz Atlante, u svom popularnom TikTok videu, snimljenom 11 dana prije njezina vjenčanja.

Tetovaže su `modni hit`, ali ove s kanom će vas oduševiti:

1/11

U videu, koji je prikupio više od 464.000 pregleda, Madison, profesionalna fotografkinja, snima isječke sebe kako se smije dok joj se na stražnjici tetovira crno slovo "G" u kurzivu, u znak naklonosti prema njezinom budućem mužu Gregu.

- Opsjednuta sam time, jako mi se sviđa - rekla je brineta nakon gotove tetovaže, te istaknula izazove s kojima bi se mogla suočiti dok njezina tetovaža zacjeljuje.

@brideisapersonality I share too much on this app 😂 #bride #bridetok #weddingtok #bridal #wedding #marchbride #2023bride #2024bride #2023wedding #weddingwardrobe #weddingideas #weddingplanning #bridalcontentcreator #brideisapersonality #tattoo #groom #secrettattoo #atlantatattoo #weddingday ♬ original sound - Madison 💍 Bridal + Lifestyle

Tako je dodala da će biti malo teže brinuti se o njoj nego što je mislila, jer se tetovaža nalazi na stražnjici, a uz to, mora ju skrivati od zaručnika.

- Definitivno sam zamišljala seks na našu prvu bračnu noć i nadam se da će biti divlje i da će mu se tetovaža svidjeti. Nismo još imali seks, tako da će to biti malo, slatko iznenađenje - dodala je. 

No, mnogim korisnicima nije se svidjela njezina ideja te su ju kritizirali.

- Dobar način da se urekne ova veza - napisao je nimalo impresionirani komentator.

"Loša odluka", dodao je drugi, nakon čega je uslijedio oštri komentar: "Dvije godine i bit ćete razvedeni.”

Jedan korisnik otkrio je kako i sam ima tetovirano ime svoje bivše supruge, te da to baš i nije pametna ideja. No, usprkos negativnim komentarima, Madison je ipak dobila i niz pohvala od nekih korisnika.

- Odlična ideja, oduševljena sam - komentirala je jedna korisnica.

- Iskreno, i ja to želim napraviti - dodala je druga.

Neki korisnici brinuli su se da će pokvariti iznenađenje, dijeljenjem videa na društvenim mrežama, no ona je objasnila da njezin zaručnik baš i ne koristi mreže, te da nema Tik Tok profil. 

Žena se udala u ružičastoj vjenčanici pa je mnogi kritizirali: 'Odvratna je i neukusna!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije