Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preljubnici priznali

Napokon otkriveno zbog čega varaju muškarci, ali i što žene 'tjera' u zagrljaj drugog

seks, zaljubljeni par
Foto: Thinkstock
15.01.2018.
u 10:35

Preljubnici su iskreno odgovorili što ih je potaknulo na to da iznevjere voljenu osobu

Zašto? Prvo je pitanje koje će većina ljudi postaviti nakon što su doznali da ih je voljena osoba prevarila.

Istraživanje koje je objavljeno u časopisu ''The Journal of Sex Research'', a provedeno je nad 495 odraslih osoba koje su barem jednom u životu prevarile osobu s kojom su bile u vezi, odnosno braku, sada otkriva zašto uopće dolazi do preljuba.

Preljubnici su iskreno odgovorili što ih je potaknulo na to da iznevjere voljenu osobu, a ovo su najčešći odgovori.

– Prestao sam biti zaljubljen.

– Nisam bio predan vezi.

– Htio sam postati popularniji.

– Htio sam isprobati više seksualnih partnera.

– Bio sam pijan i nisam jasno razmišljao.

Iz ovog istraživanja može se zaključiti kako se mnogi preljubi ne događaju zbog nedostatka ljubavi već jednostavno zbog karaktera osobe koja ga je napravila.

– Krivo bi bilo zaključiti kako se za sve afere i nevjere mogu okriviti problemi i nedostaci u vezi – tvrde autori ovog istraživanja.

No, ono što je autorima istraživanja potpuno jasno jest da muškarci uglavnom varaju kako bi zadovoljili svoju seksualnu želju, dok žene to rade zato što u vezi nisu pronašle ono što su tražile.

seks, zaljubljeni par
1/10

Komentara 2

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
12:06 15.01.2018.

Jedini pravi razlog prevare može biti nedostata ili prestanak ljubavi a ovo sve ostalo su izgovori jer kad nekog iskeno i potpuno voliš onda u toj osobi imaš sve što trebaš i nemaš potrebu zabijat ga u drugu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije