Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nakon sunca – Xerosensa

Xerosensa
Foto: PR
1/3
PR
Autor
PR članak
21.06.2017.
u 13:59

Ljetno pravilo broj 1 glasi, važno je isprati sol s kože i osigurati joj adekvatnu njegu. I tu na scenu stupa kozmetička linija dr. Ivane Nole za njegu osjetljive i isušene kože lica i tijela

Sunčeve zrake su blagotvorne, potiču hipofizu na stvaranje hormona sreće endorfina i serotonina, svi su ludi za preplanulom puti (pouzdano, tijelo izgleda zategnutije i vitkije), ali ne zaboravite da vaša koža nakon sunčanja treba pojačanu dozu hranjivih sastojaka. Nedavno istraživanje potvrdilo je kako je sunce na prvome mjestu uzročnika preranog starenja jer slabi lipidnu barijeru, oštećuje kolagen i elastin te isušuje kožu. Ukratko, nakon izlaganja suncu koža vapi za hidratacijom i njegom…

DR NOLA for skin Xerosensa mlijeko za tijelo, obogaćeno hidrokompleksom, karite maslacem i pantenolom, poboljšava epidermalnu elastičnost, štiti od iritacija, djeluje umirujuće, protuupalno i ublažava svrbež. DR NOLA for skin Xerosensa sindet za tijelo za svakodnevno tuširanje ili kupanje suhe i osjetljive kože ne sadrži sapun niti paraben, a sadrži mliječni protein i pantenol koji umiruje kožu. Uporabom ovog sindeta koža će postati elastična i popravit će joj se tonus.

Kada isperete sol s kože tijela, kada ste je nahranili i osigurali joj miran san, ne zaboravite lice. Našoj koži je tijekom dana i noći potrebna različita vrsta njege. Dnevna krema ima ulogu štititi kožu od izvanjskih utjecaja, zraka, vremenskih prilika, služi kao podloga dnevnom make-upu, dok noćna pospješuje obnovu kože, dubinski je hidratizira i hrani. DR NOLA for skin Xerosensa noćna krema obogaćena je karite maslacem, obnavlja epidermis i regenerira kolagen. Sadrži još ulje noćurka, koje je bogato omega 6 masnim kiselinama. Izvrsno njeguje suhu kožu, djeluje antioksidativno, sprječava djelovanje štetnih slobodnih radikala te usporava razvoj znakova starenja kože. Smanjuje ljuštenje kože, djeluje zacjeljujuće, regenerirajuće i protuupalno. Kožu čini mekšom, glađom i vraća joj sjaj.

Komentara 1

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
19:42 25.06.2017.

ne ispirem sol... koja glupost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?