Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miss Hrvatske 2016

Nakon priprema u Trogiru misice željno iščekuju odlazak u Šibenik

Missice 2016
Foto: Domagoj Biondić
1/6
09.06.2016.
u 13:59

Natjecateljice su dale sve od sebe kako bi pokazale svoje vještine u sportu, intervjuu, talentu, modelingu i multimediji, ali samo njih deset u svakoj kategoriji osvojilo je dragocjene bodove.

- Predstavnice Šibensko-kninske županije do sada su bile najuspješnije u osvajanju prestižne titule Miss Hrvatske. Sve one redom: Nina Slamić, Maja Cvjetković, Ivana Ergić, Katarina Prnjak i aktualna Miss Hrvatske Maja Spahija, ponos su našeg kraja i jedan od glavnih razloga što smo se kandidirali za domaćine ovogodišnjeg izbora.“ – kaže direktor Turističke zajednice Grada Šibenika Dino Karađole.

I dok se Šibenik i Solaris Beach Resort pripremaju za dolazak finalistica, u direkciji izbora za Miss Hrvatske slažu se dojmovi s priprema i zbrajaju bodovi. Natjecateljice su dale sve od sebe kako bi pokazale svoje vještine u sportu, intervjuu, talentu, modelingu i multimediji, ali samo njih deset u svakoj kategoriji osvojilo je dragocjene bodove.

Miss Primorsko-goranske županije Nina Jelenković osvojila je najviše bodova u sportu, Miss Požeško-slavonske županije Sara Vukušić briljirala je u kategoriji modeling, predstavnica Ličko-senjske županije Mirela Kralj najbolje je savladala intervju, a Angelica Zacchigna koja predstavlja Istarsku županiju svojim pjevanjem je oduševila mentore i odnijela pobjedu u kategoriji talenta.

U konačnom poretku trenutačno vodi Angelica Zacchigna s ukupno osvojenih 80 bodova, na drugom mjestu i sa samo deset bodova manje, nalazi se Mirela Kralj, a treću poziciju dijele Ivana Buntić, Katarina Jurkin, Nina Jelenković i Sara Vukušić s osvojenih 60 bodova. Finalistice imaju šansu osvojiti još poneki bod jer natjecanje u kategoriji multimedije traje do samog finala, a konačnu odluku o pobjednici donose članovi ocjenjivačkog suda, na finalnoj večeri 17. lipnja u Solarisu.

>>Finalistice hrvatskog izbora Miss Supranational Hrvatske uživaju na Pagu

>>Finalistice izbora za Miss Hrvatske 2016. stigle na pripreme u Medenu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije