Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
80. rođendan

Nakon 65 godina manekenstva ni ne pomišlja na odlazak u mirovinu!

carmen (1)
Foto: vl
1/5
06.06.2011.
u 09:46

Carmen Dell'Orefice još se aktivno bavi modelingom, a prvi se put pojavila na naslovnici Voguea 1947. godine

Iako je upravo napunila 80 godina, modna ikona Carmen Dell'Orefice i dalje se bavi onim što joj najbolje ide - modelingom. I dok mnogi njezini vršnjaci hodaju sa štapom, ova se veteranka stila ne odriče modne piste po kojoj i dalje hoda gracioznim korakom, kao i prije 65 godina kada se počela baviti manekenstvom.

Prvu naslovnicu za Vogue ova je Amerikanka talijansko-mađarskog podrijetla snimila kao 15-godišnjakinja, 1947. godine i od tada nije prestala raditi. Unatoč mladim licima u modnom svijetu, uspjela je opstati, prkoseći svim zakonima fashion businessa, ali prirode. U posljednjih je nekoliko godina, među ostalim, nosila revije Johna Galliana, Hermèsa, a ove je godine prošetala pistom za Albertu Ferretti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije