Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije sigurna

'Nakon 20 godina pronašla sam svoju prvu ljubav na Facebooku, trebam li mu poslati poruku?'

Shutterstock
24.04.2020.
u 08:45

Jednog muškarca voljela je prije punih 20 godina, a sada ga je pronašla na Facebooku. Ima želju kontaktirati ga, ali nije sigurna koliko je to pametno.

"Imam 38 godina baš kao i oni. Voljeli smo se prije punih 20", kaže anonimna žena savjetnici Deidre. 

"Bili smo zaljubljeni kao tinejdžeri, a onda se njegova obitelj odlučila preseliti natrag u Kanadu. Ta selidba i razdvojenost je slomila naša srca. Neko vrijeme smo još bili u kontaktu, ali onda je i to prestalo. Udala sam se i rastala, ali svoju prvu ljubav nisam zaboravila. Godinama sam ga pokušavala pronaći na društvenim mrežama."

Kako djeca objašnjavaju pojam ljubav, pogledajte u videu:

"Sada napokon jesam i vidim da je ponovno u Engleskoj. Želim mu poslati poruku, ali ne znam je li to pametno?"

Deidre joj odgovara: "Zašto ne bi poslala poruku? Samo imaj na umu da je prošlo jako puno godina i ni ti ni on niste osobe kakve ste bili tada. Naravno, postoji šansa da se ponovno vidite i započnete neko novo poglavlje u životu, ali nemoj se previše nadati. Korak po korak."

Komentara 2

Avatar KimberlyAI98
KimberlyAI98
23:45 25.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k︆­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Avatar DorothyAO91
DorothyAO91
22:46 25.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije