Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljetno sniženje

Nakit i satovi na 50 posto popusta u svim srebrnarnicama Argentum

Ornela Vištica
Foto: Promo
1/12
09.07.2014.
u 09:40

Satovi poznatih brandova Just Cavalli, Galliano i Sector sada po prosječnoj cijeni stoje oko 750 kuna

U Argentum srebrnarnicama diljem zemlje cjelokupan asortiman srebrnog nakita, nakita od čelika i satova na popustu je od 50 posto dok se 20 posto popusta odobravan na zlato.

Novu kolekciju nakita i ovoga puta predstavila je mlada glumica Ornela Vištica, zaštitno lice srebrnarnica Argentum, i pokazala što se od nakita nosi ovo ljeto.

Efektan srebrni nakit u žutoj i crvenoj boji odnosno sa efektom zlata ili bakra savršeno pristaje preplanulom tenu, a u ljeto 2014. u Argentumu su poseban naglasak stavili na narukvice.

Sada srebrne narukvice u nekoliko boja možete bez problema kombinirati ali i nositi pojedinačno, ovisno o prigodi.

Ljetne prepolovljene cijene u srebrnarnicama Argentum svakako su dodatni poticaj da iskoristite priliku i priuštite si i nekoliko komada nakita odjednom, a koji ćete godinama moći s ponosom nositi i izgledati jednostavno prekrasno.

Satovi poznatih brandova Just Cavalli, Galliano i  Sector sada po prosječnoj cijeni stoje oko 750 kuna, a garancija u trajanju od dvije godine svakako je dobar razlog da se nagradite jednim ultra modernim novim primjerkom.

Više informacija: www.argentum.hr

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije