Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi romansu

Najzgodnija baka na svijetu: 'Želim pronaći pravu ljubav, ali samo mi se mlađi muškarci bacaju pod noge'

Instagram
09.01.2023.
u 11:30

Gina tvrdi da za svoj mladenački izgled može zahvaliti svakodnevnim hladnim tuševima, koji, kako je rekla, pomažu ubrzati njezin metabolizam i poboljšati njezinu kosu i kožu.

Gina Stewart (52) poznata je kao ‘najzgodnija baka na svijetu’ i često oduševljava brojne svojim mladolikim izgledom, a sada je rekla da nije nužno u potrazi za ljubavlju, ali da bi bila sretna kada bi upoznala nekoga s kim bi se dovoljno dobro slagala da započne romansu.

Manekenka iz Australije inzistirala je na tome da kao majka pazi koga pušta u svoj život, pa bi morala upoznati nekoga posebnog prije nego što bi mogla razmotriti dugoročne planove poput toga da ga upozna sa svojom obitelji.

“Sama sam i mislim da sam, kako sam starila i dobila kćer, postala oprezna koga puštam u svoj život. Zapravo ne tražim nikoga posebno, vjerujem da, ako mi je suđeno da pronađem ljubav, to će se dogoditi i da ću se jednostavno zaljubiti vjerojatno kad se najmanje nadam”, ispričala je za Mirror.

7 razloga zašto ćelavite, a niti jedan nema veze sa starenjem:

1/9

Gina već neko vrijeme nije bila na spoju, jer je objasnila da je ranije bila vezana za svog bliskog prijatelja koji je nažalost preminuo prošle godine. I kada želi pronaći nekog novog, rekla je da bi to vjerojatno bio mlađi muškarac, jer iako je otvorena za izlaske s ljudima raznih godina, najviše ponuda dobiva od mlađih tipova.

"Da budem iskrena, toliko mnogo mlađih muškaraca voli starije žene, ja vjerojatno dobivam više zahtjeva od mlađe generacije nego moje generacije. Najstariji muškarac s kojim sam hodala bio je u kasnim 50-ima, a najmlađi je bio u 20-ima. Zapravo nisam izlazila otkako mi je prošle godine preminuo blizak prijatelj, ali 2023. izgleda obećavajuće i svašta se može dogoditi”, otkrila je. 

U međuvremenu, Gina tvrdi da za svoj mladenački izgled može zahvaliti svakodnevnim hladnim tuševima, koji, kako je rekla, pomažu ubrzati njezin metabolizam i poboljšati njezinu kosu i kožu.

"Godinama sam strastvena korisnica krioterapije i mogu toplo preporučiti bilo koju vrstu hladne terapije, ali može biti izuzetno skupa. Jeftinija alternativa je tuširanje hladnom vodom svako jutro, nakon uobičajenog jutarnjeg tuširanja kako biste iskoristili nevjerojatne zdravstvene prednosti. Započnite s hladnim tušem od 30 sekundi nakon uobičajenog tuširanja svakog jutra i radite do dvije minute za puni učinak”, objasnila je.

"Znanstvenici su pronašli dokaze da izlaganje hladnoći ubrzava metabolizam. Još jedna korist od izlaganja vašeg tijela hladnoći je to što smanjuje upale, otekline i bolove u mišićima. Stoga mnogi sportaši koriste ledene kupke i druge vrste izlaganja hladnoći kao sredstvo za ubrzavanje oporavka nakon tjelesnog vježbanja”, zaključila je Gina.

Ovo je najčešća pogreška koju mnogi rade nakon tuširanja, prema mišljenju dermatologa:

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije