Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Najveći grill spektakl je počeo! Uživajte u craftu i Edi Maajci

Edo Maajka
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/5
PR
Autor
PR članak
28.04.2017.
u 19:10

Četiri dana odličnog grilla, najboljih hrvatskih craft piva i fantastične mjuze su započela! Dođite na zagrebački Bundek i uživajte u dobroj klopi, cugi i mjuzi!

Senzacionalna manifestacija Zagreb Chill&Grill powered by Coca-Cola otvorila je svoja vrata danas u 17 sati na zagrebačkom Bundeku!

Ovaj fantastični četverodnevni događaj koji će obilovati dobrom grill hranom, najboljim hrvatskim craft pivama i odličnom mjuzom otvorili su Iva Šulentić i Ivan Vukušić uz zvuke DJ Ree. 

Već u 18 sati chef Dario Lide pokazat će vam svoja kulinarska umijeća, a od 19 sati počinje Grilloteka - gastro natjecanje za posjetitelje.

Foto: PBZ

Od 20 sati očekuje vas legendarni Edo Maajka

Budite s nama i u subotu kada vas čeka obilje dobrih stvari, a ponajviše odlične klope, cuge i mjuze. 

Foto: PBZ

Ulaz na Zagreb Chill&Grill festival je besplatan, a od subote do ponedjeljka traje od 12 do 23 sata.

Foto: PBZ

Očekuju vas fantastična jela spravljena od amaterskih kuhara i najboljih hrvatskih chefova Branka Ognjenovića, Davida Skoke, Daria Lide, Ante Martića, Zlatka Puntijara, Luke Nižetića, Gorana Kramarića i Ribafisha.

Foto: PBZ

Organizatori projekta su 24sata i Gastro.hr, a partneri PIK Vrbovec, Jack Daniel's, Dacia, Kotányi, Kisko, Permetal, President, TABASCO®, Konzum, Grad Zagreb i mnogi drugi...  

Pratite nas na facebookuGastro.hr i portalu Chill&Grill.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?