Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Najukusniji advent je u Varaždinu

Varaždinski advent
Foto: Marko Jurinec
1/6
21.12.2023.
u 15:03

Stigao nam je najljepši period u godini. Sve je obasjano lampicama, a blagdanski duh polako se uvlači u naše domove. Dok istražujemo adventske sajmove teško je ne osjetiti sve mirise koji se šire zrakom i mame nas da samo malo probamo. Miris je to što nas privuče, ali okus nas definitivno zadržava i „tjera“ na još.

Foto: Marko Jurinec

Ove godine Varaždinski advent domaćin je najukusnijim hot dogovima u državi! Svima poznati Fresh Corner hot dogovi biti će dostupni na Fresh Corner kućici. Osim klasičnih favorita, na adventu u Varaždinu moći ćete isprobati nove, zanimljive okuse. Naglasak je na lokalnom, pa posebno treba istaknuti Hudi Varaždinec jer ipak smo u Varaždinu. 😊 Apsolutno smo sigurni da će svatko pronaći okus baš za sebe.

Foto: Marko Jurinec

Naravno, tu su i tradicionalne adventske delicije jer advent je nezamisliv bez nečeg slatkog. Mini fritulice sa čokoladnim preljevom i vafli svima će izmamiti osmjeh na lice. Ovogodišnju ponudu smo dodatno obogatili i novim mini čokoladnim krafnicama koje svakako savjetujemo da isprobate! Uz gastro, ide i dobra ponuda pića. Božićni favoriti kao kuhano vino i gin vas čekaju!

Foto: Marko Jurinec

Ali svemu tome fali jedna završna komponenta, točka na i. Ništa ne prolazi bez mnogima omiljenog napitka. Pričamo, naravno, o kavi. Fresh Corner kava savršen je spoj arabice i robuste, garantirajući snažan okus i savršenu teksturu. Kvalitetu Fresh Corner kave prepoznao je i Vedran Ćorluka, naš proslavljeni nogometaš te ponosni član Fresh Corner obitelji koji nas je i posjetio na Varaždinskom adventu. „Svi zaslužuju šalicu dobre kave. Uparite je s najboljim hot dogovima i imate dobitnu kombinaciju!“ – poručuje Vedran.

Vaši adventski favoriti čekaju vas na Fresh Corner kućici, vidimo se na adventu u Varaždinu. Sretni blagdani!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije