Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Najukusnije Fresh Corner delicije na Špancirfestu

Najukusnije Fresh Corner delicije na Špancirfestu
22.08.2023.
u 10:10

Gdje god i kako god provodili ljeto, za proslavu njegova kraja, već je 24 godine zadužen varaždinski Špancirfest. Najveći i jedan od najpopularnijih hrvatskih festivala, ulice, trgove i parkove Varaždina pretvara u središte glazbe, umjetnosti, gastronomije, druženja i zabave bez premca. Špancirfest, najveći ulični festival, izrastao je u nezamjenjiv simbol Varaždina, sinonim je za ogromnu količinu pozitivnih emocija stotine tisuća posjetitelja, koji ga svakog od deset festivalskih dana obilaze te mu se iz godine u godinu vjerno vraćaju.

INA je uvijek spremna podržati događaje koji pridonose povećanju kvalitete života lokalnih zajednica u kojima posluje te pružiti pomoć u obogaćivanju kulturne i turističke ponude. Ovogodišnji Špancirfest održava se od 18. do 27. kolovoza, a INA će u kategoriji ekskluzivnog sponzora na čak dvije lokacije – u Gajevoj ulici i Food & Party zoni Stari Grad – za posjetitelje osigurati najfinije gastro osvježenje u Fresh Corner kućicama, ali i najbolju zabavu uz maskote, ležaljke i foto kutak. Ne zaboravite pratiti i Inine kanale na društvenim mrežama na kojima ćete imati priliku sudjelovati u nagradnim natječajima ususret najvećem uličnom festivalu te osvojiti ulaznice za koncerte i Fresh Corner kartice za najbolje gastro iskustvo.

S obzirom na to da se navike kupaca ubrzano mijenjaju, INA je počela transformirati svoja maloprodajna mjesta na temelju gastro koncepta Fresh Corner koji kupcima nudi svježe pripremljene ukusne obroke i vrhunsku kavu. Fresh Corner brend se kontinuirano razvija i širi svoje djelovanje i van samih maloprodajnih mjesta, kao što su ovakva događanja poput Špancirfesta, a između ostalog, prepoznat je po svojim top proizvodima – kava, hot dog i sendvič. Fresh Corner će svakako biti prvi izbor za sve gurmane na festivalu, a na dvije lokacije u Gajevoj ulici i Food & Party zoni Stari Grad posjetitelji mogu pronaći nešto za sebe u bogatoj gastro ponudi iz koje izdvajamo poseban hot dog Hudi Varaždinec. Uz INA Loyalty možete ostvariti i posebne pogodnosti i popuste, od kojih izdvajamo čak 25 % popusta na loyalty ponudu koju smo pripremili posebno za posjetitelje Špancirfesta, hot dog Hudi Varaždinec i Coca-Cola Zero 0,5 l.


Uživajte u Španciranju od 18. do 27. kolovoza i posjetite nas na Fresh Corner lokacijama!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije