Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo za kuhinju

Najtiša perilica posuđa na svijetu sigurno pere čak i krhke čaše

aeg
Arhiva VL
12.02.2012.
u 08:00

Perilica s razinom buke od samo 37 decibela može prati čak i glomazno posuđe, specijalizirani pribor i vrlo osjetljivo staklo

AEG je predstavio perilicu posuđa za koju tvrdi da je najtiša na svijetu, s razinom buke od samo 37 decibela. Kažu da samostojeća perilica ProClean s upravljanjem na dodir ima i XXL unutrašnjost, s 10 litara više unutrašnjeg prostora u odnosu na druge modele.

U njoj se može prati čak i glomazno posuđe, specijalizirani pribor te krhke čaše bez opasnosti od oštećenja. Mlaznica s dvostrukom rotacijom omogućuje besprijekorno čišćenje u svakom kutu perilice čak i kad je pretrpana posuđem.

Komentara 2

OB
-obrisani-
08:18 12.02.2012.

Mislila sam ,konacno smo nesto i mi proizveli,nest korisno i konkuretntno,kad ono opet AEG.. ;(

Avatar arcanius
arcanius
08:32 12.02.2012.

nema te perilice suđa od koje ja brže i bolje operem cijelu hrpu.... nakon jela odmah se suđe sapere sa vrelom vodom da se maknu ostatci, a onda je i lakše prati ručno.... sve dok perilica ne bu mogla izribati protvanj / tepsiju od svinjskog pečenja, za mene je taj uređaj najveća obmana!..... imam ih tri u obitelji, različite cijene i različiti proizvođači i ni jedna ne valja..... služe jedino za ku.čenje.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije