Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dirt Devil ®

Najsnažniji baterijski usisavač

Dirt Devil
Foto: Promo
1/7
27.09.2017.
u 08:00

Sve što vam treba za kućanstvo

Dirt Devil ® je energičan brend posvećen razvoju inovativnih rješenja za čišćenje. Danas, tvrtka drži tradiciju staru 111 godina u proizvodnji usisavača.

Dirt Devil ® je jedan od najpopularnijih i najprodavanijih brendova u Njemačkoj koji ima velik ugled i mnogo vjernih korisnika. Korisnici su usisavače ocijenili kao vrlo pouzdane, energetski učinkovite i tehnološki napredne proizvode čime je usisavač opravdano dobio nagradu za najbolji brand 2016. godine.

Snaga i multipraktičnost

Model DD777-2 je jedini usisavač koji ćete trebati za čišćenje kućanstva. Radi se o višenamjenskom baterijskom ručnom usisavaču 5u1 sa snažnom Li-On baterijom od 32 volta, kompaktnog dizajna koji je jednostavan i lagan za rukovanje. Usisavač može poslužiti za čišćenje unutrašnjosti automobila, stepenica, stropova i svih teško dostupnih mjesta. Zahvaljujući motoriziranoj turbo četki, tepisi ostaju besprijekorno čisti, bez dlaka ljubimaca i ostale prljavštine. Bežična drška usisavača omogućuje čišćenje različitih tipova podova; bez napora klizi preko tepiha i tvrdih površina samo pritiskom na jedan gumb.

Foto: Promo

Usisavanje može biti tako jednostavno. Dirt Devil Blade je uvijek pri ruci, fleksibilan, okretan i slobodan za korištenje - sve to bez komplikacija kabela. Zahvaljujući turbo četki na motorni pogon, usisavač kupi prljavštinu i prašinu iz tepiha i tvrdih podova u jednom potezu. Što se tiče pražnjenja, vrlo je jednostavno i higijenski – samo na dodir gumba. Tijekom pauze, usisavač stoji na zidnom držaču sa stanicom za punjenje. Nakon nekoliko sati, usisavač je napunjen i spreman za rad.

Akcija u Elipsu

Blade, kao i širok asortiman ostalih Dirt Devil uređaja mogu se kupiti u Elipso prodavaonicama diljem Hrvatske, kao i u web trgovini. Iskoristite akciju koja traje od 14.09. do 15.10.2017 ili do isteka zaliha te svoj novi Blade nabavite po čak 1000kn jeftinijoj cijeni!

 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije