Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uz 'koje kilo više'

Najseksi dame estrade otkrivaju kako će provesti blagane

rozga lana
Foto: Facebook/Instagram
1/10
24.12.2014.
u 19:06

Priveli smo najseksi dame domaće estrade kako bismo istražili kako će provesti božićne blagdane. Splićanka Jelena Rozga i Zagrepčanka Lana Jurčević otkrile su nam svoje omiljene blagdanske pjesme, hranu, običaje...

Priveli smo najseksi dame domaće estrade kako bismo istražili kako će provesti božićne blagdane. Splićanka Jelena Rozga i Zagrepčanka Lana Jurčević otkrile su nam svoje omiljene blagdanske pjesme, hranu, običaje...

- Kako ćete provesti Božić ove godine?

Jelena: Badnjak kao i uvijek je rezerviran samo za obitelj i prijatelje. Budući da sam zbog naravi posla često odsutna i na putu upravo tada sam samo njihova. Božić kao i uvijek provodim radno okružena svojom publikom, tako da tih dana okružena sam s puno ljubavi sa svih strana. To je uistinu najljepše razdoblje godine, svi su opušteni, nasmijani i zrače, volim kada me obuzme blagdanska groznica.

Lana: Kod bake i none je tradicija okupljanja otkad znam za sebe, iako nono više nije sa nama, ali trudimo se održati to jer je on ipak bio 'pater familias'. Možemo svi biti 'pobacani' po svijetu, ali taj datum se zna gdje smo.

- Imate li omiljene blagdanske tradicije?

Jelena: Omiljena, ali i obavezna je obiteljski ručak kod mojih roditelja. To je tradicija koja se ne propušta, zajedničko uživanje u najfinijim maminim delicijama.

Lana: Možda čovjek ne bi rekao, ali ja sam teški ovisnik o finoj papici. Srećom, u moje obje strane obitelji se kuha naveliko i nakon toga sve nas čeka ozbiljan režim prehrane.

- Što najviše volite pokloniti, ali i dobiti?

Jelena: Jako volim darivati svoje najdraže, ali ne bilo što, nego upravo osluškujem ono što oni žele i razveselim ih upravo tim priželjkivanim darom, taj osmjeh kada ugledaju sitnicu koju su poželjeli je neprocjenjiv. Volim dobiti neke slatke sitnice koje mi uljepšavaju životni prostor poput mirisnih svijeća i slično.

Lana: Volim jako stvari za kuću. Interijeri su inače moja skrivena strast. Bilo što je vezano uz to ili atmosferu u njemu, ne može se pogriješiti. Za dobar poklon trebate dobro poznavati onoga kome kupujete i u tome je cijela formula.

- Pazite li za blagdane na liniju ili uživate u delicijama? Koja vam je omiljena blagdanska hrana?

Jelena:  Tih dana se i ja opustim pa vaga sigurno pokazuje koje kilo više ;), a kada je blagdanska hrana u pitanju mamina francuska salata je bez konkurencije moj favorit.

Lana: Ma sve, ne biram. Gdje ćeš veće sreće...

- Koji vam je najdraži božićni singl i zašto?

Jelena: Mariah Carey 'All I Want For Xmas Is You' i Wham 'Last Xmas' su uvijek bili moji favoriti, direktna asocijacija na Božić i kada čujem te pjesme znam da su blagdani blizu.

Lana: Standardno, 'White Christmas', 'All I want for Christmas is you' ili od hrvatskih 'Božić dolazi'.

>>Ona je najseksi Hrvatica 2014.! Slažete li se?

>>Jelena Rozga uputila blagdansku čestitku fanovima!

Komentara 4

DU
Deleted user
19:37 24.12.2014.

Em najseksi, em sad još i kilo:-(((((((((((((( Bole uši!

Avatar Ironman0105
Ironman0105
22:36 24.12.2014.

uz koju kilu vise, ne uz koje kilo vise...ovo je Zagreb.

Avatar maxist
maxist
22:42 24.12.2014.

"koje kilo"........? to je nešto kao rvacka jezika ? kojo auto voziš ? Ta čudna jezika se govori na svim tv s državnom koncesijom I u novinama koje nisu lokalne , pa danas slušam na vijestima o teći,petrusimulu itd. kaoo da se objavljuje za lokalnu radio postaju........no kako ne valja državna gospodarska politika očito je previse očekivati I na hrt-u hrvatski jezik I naglaske koji ne paraju uši..........a još da netko otkrije s kojom se to apotekarskom vagom utvrđuje odgovarajuća težina žena koje se smije bez teške bruke javno pojavljivati....? pojel bum grincajg I zašerafil novi vaserlajtung .......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije