Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro je znati

Najodgovorniji znakovi zodijaka: Na ova četiri znaka uvijek možete računati!

Shutterstock
13.08.2022.
u 07:00

Ako imate prijatelja ili partnera rođenog u ovom horoskopskom znaku, možete biti sretni.

Stabilnost, skromnost, odanost, razumijevanje... Mnogi će se složiti da su ovo neke od najboljih osobina koje možemo pronaći u prijatelju ili partneru. Ipak, nema svatko u sebi nešto od toga jer, kako tvrde astrolozi, horoskopski znak igra veliku ulogu u tome, a samo su četiri znaka odgovorna i odana u velikoj mjeri. PinkVilla otkriva koji.

Jeste li među njima? Ovo su horoskopski znakovi koji se zaljubljuju `na prvu`

1/9

Rak
Skromni, čvrsto s nogama na zemlji i prilagodljivi! Iskreni Rakovi jako su dobri prijatelji jer će vam sve reći u lice, ali pažljivo. Nikada ne glume da su sretni, pa tako ni u odnosima. 

Jarac
Odgovornost je jedna od glavnih osobina koje nose ljudi rođeni u ovom znaku, a osim toga mudri su i jako strpljivi. Uvijek razmišljaju racionalno i ne osuđuju druge. Dobri su prijatelji jer uvijek žele pomoći i daju izvrsne savjete.

Djevica
Nikada se ne pretvaraju da su nešto što nisu i nikada se ne hvale sa stvarima koje imaju. Trude se surađivati s ljudima i prilagoditi se svemu, a uvijek su tu da motiviraju prijatelje.

Bik
Baš kao i tri prethodna znaka, Bikovi su jako prizemljeni i stabilni. Jako iskreno izražavaju mišljenje i nikada ne daju lažnu nadu i obećanja prijateljima.

Ovo su najodgovorniji horoskopski znakovi, je li Vaš među njima?

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije