Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
znate li nekog takvog?

Najnegativniji znakovi Zodijaka: Njima je čaša baš uvijek polu prazna!

shutterstock
16.09.2022.
u 16:30

Zbog svoje dualne prirode, imaju sklonost privlačenju negativnosti.

Svi žele biti pozitivni i vidjeti svjetliju stranu stvari, ali to je nekima posebno teško pa povremeno, čak i nesvjesno, počinju razmišljati negativno. Osim toga, smatra se da, dok pozitivno razmišljanje vodi ka pozitivnom, negativno razmišljanje poput magneta privlači negativno iskustvo, a kako prenosi Pinkvilla, neki su horoskopski znakovi posebno usredotočeni na kritiku i svoju i tuđu negativnost. 

Najviše je bogataša na svijetu ovog horoskopskog znaka:

1/5

Ovan

Ovan može djelovati kao neprijateljski raspoložen., a kako ne može prihvatiti da je netko bolji od njega, često postaje nervozan, a posebno mu teško pada interakcija s optimističnim i jako tvrdoglavim ljudima. Uz njih će Ovan vrlo brzo i lako postati 'mračan' i negativan.

Bik

Smatra se da Bikovi imaju izvrsne komunikacijske sposobnosti te da su odane osobe koje znaju utješiti bliske im ljude. Ipak, Bikovi znaju biti i izravni, nagli i nasrtljivi, pa drugi na njih također reagiraju oštro i negativno. Kad se to spoji sa strogim i kritičkim razmišljanjima Bika, on lako ulazi u sukobe.

Blizanci

Iako imaju mekano srce, Blizanci osjećaju nelagodu kad god su izravno suočeni s nekom nepoželjnom situacijom. Zbog svoje dualne prirode, imaju i sklonost privlačenju negativnosti i vjerojatno će ih privući ono što im se čini korisno za njih same; čak i ako se pokaže opasnim.

Rak

Rakovi s vremenom počinju odašiljati lošu energiju koju sami dozovu jer duboko u sebi ne vjeruju da zaslužuju lijepe stvari. Često tako razmišljaju i hoće li ikad biti zadovoljni i uspješni, a poznata je i njihova reputacija osjetljivih i uvijek loše raspoloženih cinika.  Povremeno će upravo njihova preosjetljivost kod Rakova uzrokovati negativnost.

Kako pripremate kajganu? Jedan će je neočekivani sastojak učiniti savršeno 'prozračnom':

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije