Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jela bez premca
Povratak na članak

Najbolji fiš jede se u Dravskoj iži, a glavna majstorica Ruža Fabčić otkrila nam je u čemu je tajna pripreme

Zbog Ružina fiša na Križnicu dolaze iz cijele Baranje i, premda to nikad ne bi javno priznali, stalno ponavljaju da nema boljeg fiša od onog u Dravskoj iži! Zbog čega se još isplati potegnuti do bajkovite Križnice pročitajte u magazinu Slano & slatko kojeg možete pronaći na kioscima u subotu, u paketu s Večernjim listom.

Komentari 2

Avatar pretorijanac
pretorijanac
18:07 21.01.2022.

Ovo je prestrašno... ....sramota za novinarstvo i novinare VL.....Pitomača i Križnica........ blage veze nemaju sa Baranjom a niti dolaskom baranjaca pazi ovo..... na fiš u Pitomaču. Prestrašno je zemljopisno neznanje novinara koji pišu za VL....... ili je ovo plaćeni naručenini tekst lokalnog ugostitelja iz PODRAVINE !?

VL
DU
Deleted user
08:42 21.01.2022.

Tajna je u rukama Ruže, jer bez obzira na recepturu iz iskustva znam da je osoba koja kuha od presudne važnosti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.