Najbolja pizza u Zagrebu
Karijola u Kranjčevićevoj ulici, u kojoj je izmišljena moderna zagrebačka pizza, a potom i Karijola 2 na Šalati, uvjerljivo su najbolje gradske pizzerije, ali i sam vrh zagrebačkog ugostiteljstva, neovisno o žanrovskim odrednicama
Komentari 45
pa sta je ovo, testirali pizze iz dvije pizerije istog vlasnika,jeftino!!
Meni je usmenom predajom receno da je tamo "najbolja pizza u gradu". Otisao i zakljucio ovo: ako vam se silno jede tanko tijesto s malo premazanog paradajza te mikroskopskim dodatkom sunke/sira/ostalog za 50+ kn (jer ipak morate i platit "najbolju pizzu") onda ste definitivno nasli pravo mjesto.
Ovi je jako žalosno. Bio sam u toj Pizzariji kao i u dosta njih u ZG i moram reći da ima daleko boljih. Mogao bih ih nabrajat desetke, ali neću. Stvarno žalosno.
Slažem se s korisnikom 'neki'. Otišla sam jednom u Karijolu jer su mi govorili da je tamo "super pizza" - i razočarala sam se. Tijesto im je stvarno prehrskavo, ko da jedem čips. Volim tanko tijesto, ali volim da to isto tijesto ima mekoću. Isto tako, ne volim kad mi na pizzu netko stavi sirovo povrće - da mi se jelo sirovo povrće naručila bih salatu, a ne pizzu. Sve u svemu, užasno precijenjena pizza, pogotovo za cijenu koju nude. A pogotovo me odbija kad vidim koliko ih bestidno reklamiraju po medijima. Usput, fora mi je pizza u pizzeriji Chellos.
A gdje je na ovom članku oznaka "plaćeni oglas"? I kako su ovdje mnogi naveli ima puno boljih pizza u Zagrebu od ove. Tijesto bi trebalo biti rukom oblikovano (kako rade u ostalim pizzerijama i npr. u Italiji), a ne, a ne kalupom, pa nema onog lijepog ruba.
Pizza je dobra, ali daleko od najbolje. To tijesto koje se hvali je prehrskavo, kao čips, pogotovo na rubovima pizze gdje je skoro nejestivo. Probao sam pizze na četiri različita kontinenta pa znam o čemu pričam. Ima boljih u Zagrebu,ebu, ali daleko najbolje pizze u Zagrebu priprema moja najdraža doma.
"... ondje se neupitno peče najfinije, najhrskavije i najukusnije tijesto za pizzu, ne samo u Zagrebu nego, ponavljamo, stotinama i stotinama kilometara uokolo." ovo je naprosto - smiješno. zna li ovaj novinar što znači "stotinama i stotinama kilometara uokolo"??? to? to podrazumijeva čitavu sloveniju, austriju, italiju, bosnu, srbiju... i pola njemačke, mađarske... ako je on stvarno takav autoritet na području pizze, koji ih je testirao u tom čitavom području - onda kapa dolje. ali prije mi se čini da se radi o jeftinoj, prozirnoj reklami... za koju će dobiti dvije besplatne pizze. plus pivo.
O ukusima se općenito ne raspravlja, međutim pizza u karioli nije niti blizu "najboljoj". Pizzu sam tamo jeo samo jednom, upravo zato jer su pričali da je "najbolja", da je "posebna", itd... Kako zaista volim pizzu (i jeo sam pizze u SVIM gradovima u HR), morao sam otići i probati je. Da, tijesto je hrskavo, ali po ostalome pizza nije ni počemu niti posebna, niti najbolja. Po mom ukusu, pizza je bila srednja, "prazna" (kako zovem jelo kojem "nešto fali") i definitivno - preskupa. Samo u Dubravi mogu svakog novinara odvest u dvije pizzerije koje imaju ukusniju pizzu i obrazložiti zašto je svaka ta pizza bolja od one iz kariole.
Pozdrav, Vidi se da je autor teksta pristran i da je ovo plaćeni tekst. Sto se tice karijole pizza je grozna, osoblje užas itd, a momentalno najbolja pizza u gradu je u DUKSI, i šutnja i sir i sve ostaloalo je savršeno, ne stavljaju jeftine namirnice kao većina pizzeria, danas je u Zagrebu tesko uopce naći poštenu pizzeriu kad i većina stavlja zamjenski sir i razne otrove na pizzu, Autoru savjet da ide u DUKSU probati pizzu i da onda vidi štanje prava pizza, pa možda napiše objektivan tekst...
Mislim da sam najbolju picu u Zagrebu imao ja kao apsolvent, ali me je ostavila kad kad sam otisao na odsluzenje vojnog roka- udala se za Bosanca ( i nakon 7 god. rastavila). Poslije, razbijen vrc - ne mozes vise sastaviti.
Ovaj članak je prostitucija novinarstva..
Koliko je platio da mu oglas bude u večernjem?
Bio sam tamo jednom isto kad su pričali kako je to neka ekskluziva i najbolja pizza u gradu, a košta 50+ kn. Ne bih to više nikad ponovio, pizza je bezveze, nema ničeg posebnog u njoj osim što je zagorila,, ta "crno-šuplja" se može zvati sve samo ne pizzom. Sorri ekipi ali 50+ kn za to ja ne bi više nikad dao.
Pa... kad se i u članku može reklamirati pizzeria, dodat ću i ja da meni osobno nema ni s kilometra bolje nego u Maslini na Prisavlju. I da, to je također lokal koji postoji 15 godina zahvaljujući fantastičnoj klopi. A i ambijent je krasan. Kariola za moj pojam prosječna. A za one fakat gurmane Cello na Horvaćanskoj je sernzacionalna i ima super izbor jako neobičnih pizza za inače našu ponudu.
...trebate otic na webstranicu tog piceraja pa tamo mozeste naci poveznice onih koji su tu pizzu tako visko ocijenili. Opcenito gledano u prosijeku bolje su pizze u Hrvatskoj nego u Italiji ili u Njemackoj kod Talijana... Malo j enespretno napisan clanak, djeluje kao oglas... bum ja provjerio uskoro kakav je piceraj...
Ne piše nigdje da je ovo PR tekst. To je kažnjivo.
i više je nego očito da je ovaj članak plaćeni oglas. ali sudeći po komentarima, naručitelji će grdo požaliti što su se upustili u ovakvo smiješno oglašavanje. nakon čitanja više mi uopće ne pada na pamet otići probati tu "najbolju"u" pizzu... i to još po takvoj cijeni.
pizza iz Karijole je samo pretenciozna potencijalno snobistička hrana. ok, svaka čast na sastojcima, kvalitetom su vrlo visoko. ali ono tijesto je strava i užas. ako hoću mlinac s nadjevom za pizzu, onda ću jesti mlinac, a neću ga nazvati pizzom. i ne, to tijesto nema nikakve veze s oriđiđi talijanskim pizzama, kako ga pobornici vole nazivati. ko voli nek izvoli. ja ne volim.
Vražju mater najbolja! Jedva jestiva !!!
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
prevara prvo plaćen oglas, a ne nikakva akademija. i broj telefona i web stranica. drugo ima boljih u zagrebu