Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogled ispod obrva

Najbolja metoda za duge, guste i dramatične trepavice

trepavice
Shutterstock
14.05.2014.
u 17:00

Činjenica je da trepavice itekako kako pridonose ljepoti lica, čineći vaše oči većima i izražajnijima.

Duge, guste trepavice san su svake žene, osobito onih svjetlije kose i puti.

Nebrojeno puta možete čuti kako bi htjele izražajnije trepavice i da, ako se ne našminkaju, izgledaju prozirno i nezanimljivo. Činjenica je da trepavice itekako kako pridonose ljepoti lica, čineći vaše oči većima i izražajnijima.

Žene su pokušale doskočiti ovom problemu na različite načine – maskarom i umjetnim cjelovitim ili parcijalnim trepavicama.

Do sada se najboljom metodom pokazala ugradnja ekstenzija.

Ovim se postupkom umjetne dlačice lijepe pomoću anti-alergijskog ljepila za vaše prirodne trepavice. Kozmetičarka odabire debljinu i duljinu umjetnih trepavica koje su u skladu s oblikom trepavica klijentice, čime se dobivaju ljepše i gušće trepavice potpuno prirodnog dojma.

Područje oko očiju najprije se očisti, a zatim se umjetne trepavice lijepe jedna po jedna pomoću dvije pincete – jednom se izdvaja prirodna trepavica, a drugom se na nju aplicira umjetna trepavica.

Ekstenzije traju oko mjesec do mjesec i pol dana, otprilike koliko i životni vijek prirodnih trepavica, a sam postupak nadogradnje trepavica može se ponoviti prema potrebi. Najvažnije je što ove ekstenzije ne izazivaju neugodu i mogu ih nositi i osobe koje nose leće.

>>Tanke, ravne, svijetle, kratke... Ovo su 4 jednostavna načina da istaknete trepavice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije