Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U povodu 60. rođendana

Nagradna igra: Večernji list časti odmorom iz snova!

Večernji list časti odmorom iz snova
Foto: VL
07.05.2019.
u 14:32

Doživite predivnu okolicu Šibenika dok se opuštate u raskošnim sadržajima hotela s 4 zvjezdice

Maštate o vrućim saunama, hladnim koktelima i zalascima Sunca koji oduzimaju dah? Zaigrajte nagradnu igru Večernjeg lista i osvojite puno više!

Šest zatvorenih bazena, teretana, sauna i spa samo su neki od sadržaja uz koje ćete zaboraviti na svakodnevicu u luksuznom Amadria hotelu Ivan pokraj Šibenika. U ovom predivnom hotelu provedite tri noći, a svako jutro dočekat će vas i ukusan doručak.

Vanjski bazen sa slanom vodom i zalazak Sunca uz piće na terasi neće vas ostaviti ravnodušnim, a u blizini se nalazi i Dalmatinsko etno selo zaduženo za vaše kulinarske užitke!

Istražite Šibenik i njegove fascinantne tvrđave, prošetajte se ulicama starog grada koji je ostao onakav kakav je bio i prije sto godina i kupajte se na plažama s fantastičnim pogledom na stari Šibenik. A kada se umorite, vratite se u hotel i opustite uz lokalnu glazbu uživo i pokoje piće.

Za sudjelovanje u igri dovoljan vam je samo jedan kupon ili SMS. Prvi kupon potražite u četvrtak 9. lipnja i dopustite da vas Večernji počasti odmorom iz snova!

Sretni dobitnici su:

Marija Žinić, Zagreb
Ivan Marčinko, Voloder

Čestitamo!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije