Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Instagram-editorijal

Na prvom Instagram-snimanju glavni modeli bili su mačići

Cara Delevingne
Foto: ShowStudio
1/6
23.04.2012.
u 00:01

Fotograf Nick Knight spojio je Instagram, popularnu društvenu mrežu i fotoaplikaciju, s visokom modom, no da Cara Delevingne ne bi bila usamljena na snimanju, atmosferu je dodatno \"začinio\" zečićima, mačićima i pilićima

I dok  većina upotrebljava internet-platforme kao što su Facebook, Twitter i Instagram u promotivne svrhe, neki među njima otišli su korak dalje. Tako je fotograf Nick Knight, osnivač ShowStudija koji je uvijek volio eksperimentirati, snimio svoj prvi Instagram-editorijal inspiriran ni manje ni više nego mačićima i visokom modom, a nazvan je prigodno "Pussycat, Pussycat".

Kao prva Instagram-kraljica okrunjena je britanska trendseterica i model Cara Delevingne, koja je u društvu svojih životinjskih prijatelja pozirala kako i priliči jednoj kraljici. Mačići, pilići i zečići odlično su se uklopili u glamurozne kreacije visoke mode poput Valentina i Mary Katrantzou, a završni pečat dali su unikatni draguljarski primjerci Fabergea, Cartiera te Van Cleef i Arpelsa.

Fotografije koje je Knight snimio odmah je objavio na Twitteru uz modne komentare Alexandera Furyja. Time je pokazao jedan sasvim novi pristup modi, a koliko vas je oborilo ovo modno eksperimentalno snimanje, prosudite sami.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije