Na noževima se stvorila hrđa? Ne brinite, jednostavno je možete ukloniti – limunom
Liz je dodala i da umjesto limuna možete koristiti ocat.
Komentari 2
MO
dobro čisti limun super
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
neznam dal se kod nas uopče prodaju kuhinjski noževi koji hrđaju, odn pribor za jelo... ajd, ima lovačkih noževa koji su od takvog "hrđajučeg" čelika, al znamo kako se tretiraju takve oštrice a to ne uključuje kiseline, pa ni limunske -nikad, stoga, ne slušajte tu Liz, kupite nehrđajuće, a tetenus pribor ak vam je drag, očistite WD-om pa arhivirajte il pobacajte u staro željezo