Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
optužio ju je da mu se osvećuje

Na let je zaboravio ponijeti putovnicu pa je okrivio svoju djevojku: ‘Odlučila sam samo otići bez njega!’

Shutterstock
03.01.2023.
u 14:30

Ona je uvijek nosila sve dokumente sa sobom, no nakon što ju je jednom izgrdio, rekla mu je da više neće paziti na to

Pakiranje za odlazak na odmor može biti jako stresno i često se dogodi da prilikom žurbe nešto i zaboravimo. Tako se jedna žena na Redditu požalila da njezin dečko nije mogao ući na avion, kada su krenuli na putovanje, jer je zaboravio svoju putovnicu, za što je na kraju okrivio nju, piše Mirror.

Stjuardesa otkrila stroga pravila i što rade prije ulaska putnika u avion:

1/32

- Sa svojim dečkom sam u vezi tri godine, a živimo zajedno šest mjeseci. On ima ozbiljnih problema sa zaboravljanjem važnih dokumenata i nakon četiri puta kada je to učinio, postala sam odgovorna za nošenje naših dokumenata u torbici. Prema njegovim riječima, svi dokumenti imaju digitalnu verziju i to je dovoljno, iako nisu svi digitalni i ne prihvaćaju sva mjesta digitalni oblik, ali on je tvrdoglav i ostaje pri tom stavu. Nemam ništa protiv da budem odgovorna za dokumente i većinu vremena ih imam u torbici. No, prije otprilike dva mjeseca, nazvao me pitajući me za svoju osobnu iskaznicu jer mu je trebalo za nešto. Bila sam na poslu i rekla sam mu da je kod mene, na što me on izgrdio i izderao se na mene, rekavši mi da svi dokumenti trebaju biti kod kuće i da njegove više ne diram - napisala je u objavi. 

Predala mu je njegove dokumente i rekla mu da više neće odgovarati za njih niti ga upozoravati da ih nosi, jer samo čini uslugu nekome koga voli, a taj netko je sposobna odrasla osoba i može se sam brinuti za sebe. Potom je objasnila i situaciju u kojoj se nedavno našla, rekavši da su ona i njen dečko putovali u drugu državu na doček Nove godine. No, zbog njihove svađe, ona nije uzela njegovu putovnicu, a on ju je, naravno, zaboravio.

- Stigli smo na aerodrom četiri sata prije i počeli provjeravati svoje dokumente, i tada je shvatio da nema njegove putovnice. Pitao me gdje je i kad sam mu rekla da ju nisam ponijela, odgovorio mi je da je mislio da ću se pobrinuti za to kao i uvijek. Odlučio je otići kući i vratiti se, i zamolio me da idem s njim, ali meni se nije dalo ponovno voziti satima u autu. Ukratko, nije stigao na vrijeme i odlučila sam da neću propustiti put zbog njega. Isključila sam mobitel i krenula na putovanje od 12 sati. Kada sam sletjela, dočekalo me nekoliko njegovih poruka u kojima je pisalo da ne može vjerovati da sam otišla na put bez njega i da sam to učinila iz osvete zbog njegovih grdnji - nastavila je.

Svi letovi su bili popunjeni ili preskupi, pa je zaključila da vjerojatno neće ni doći, a još uvjjek ju optužuje da ga je ostavila na cjedilu i da se namjerno nije sjetila nečega s čime se on bori. Tvrdi da su njezini prijatelji na njenoj strani, ali da ona više nije sigurna da je postupila ispravno pa je upitala korisnike Reddita za mišljenje. Mnogi su stali na njenu stranu, pišući da je sam kriv što ju je tražio da ostavi njegove dokumente i ne nosi ih sa sobom. 

- Ono što je htio, to je i dobio. Nema se što ljutiti - napisala je jedna korisnica.

- Vrlo je neodgovoran i vrlo bezobrazan prema tebi. Ne bi trebala propustiti odmor zbog njegova nemara. Dobro si napravila - komentirala je druga korisnica. 

Ona je visoka 188 centimetara, a njezin dečko 168: ‘Može te zvati mama'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije