Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predivno

Na Korčuli se održalo indijsko vjenčanje poznatog svjetskog milijardera!

Korcula Dream Weddings
11.06.2019.
u 13:53

Korčula postaje sve popularnija destinacija za vjenčanja na svijetu. Samo ove sezone u planu je gotovo 50 vjenčanja stranih državljana.

Primjerice, za razliku od Dubrovnika, Korčula je zadržala intimnost i mir. Njezina ljepota predivna je scenografija za romantična vjenčanja pa je sve više mladih parova prepoznaje kao svoju destinaciju za najromantičniji dan u životu.

Foto: Korcula Dream Weddings

Jučer su tako na indijskom vjenčanju u organizaciji "Korcula Dream Weddings" sudjelovali neki od najbogatijih ljudi na svijetu. 

Foto: Korcula Dream Weddings

Svjetski uglednici iz svijeta politike, medicine i biznisa sa svih sedam kontinenata uživali su u Korčuli posljednjih nekoliko dana.

Foto: Korcula Dream Weddings

Prvo indijsko vjenčanje u Hrvatskoj održalo se na našoj obali prošle godine. Princ iz Punjabija Ravi i njegova odabranica Nina inače su iz Velike Britanije, a za svoje su vjenčanje odabrali Dalmaciju. Proslava je trajala dva dana u Brown Beach Houseu u Trogiru. 

Foto: CroatiaWeek

Trendi terasa ovog predivnog mjesta pretvorena je u Punjabi Sikh raj gdje su obitelj i bliski prijatelji slavili, a njihova tradicionalna ceremonija trajala je preko sat vremena. 

Foto: CroatiaWeek

Nina i Ravi od glave do pete su bili odjevenei u tradicionalne nošnje iz indije, a za frizuru i šminku zaslužan je Frizerski Studio Marla iz Splita, pisao je croatiaweek.com. 

Foto: CroatiaWeek

Foto: CroatiaWeek

Na Trešnjevački plac otišli smo po savjete o – ljubavi! Evo što su nam kumice rekle: 

Ključne riječi

Komentara 22

GR
gragakarlovac
14:28 11.06.2019.

lijepo, dobro nam došli!

Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
19:25 11.06.2019.

Ljubomorni Blatogradac.

DF
D.F.
22:37 11.06.2019.

Zbog takve komentare koje moram ovdje citati, meni nije nikako čudno da je Hrvatska tamo gde je!! Užas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije