Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blagdansko ludilo

Na frizuru, šminku i kozmetiku potrošit će 1800 kuna

frizura
30.11.2010.
u 14:48

Svaka peta žena kupovat će potpuno novu odjeću za svaku zabavu koju misli posjetiti za vrijeme blagdana

Više od 3,5 milijarde funti potrošit će Britanke u prosincu na odjeću, cipele i detalje kako bi što bolje izgledale u blagdansko vrijeme! Na frizuru, šminku i kozmetičke tretmane prosječna žena potrošit će dodatnih 207 funti (oko 1800 kuna).

Iznosi, o kojima većina Hrvatica može tek sanjati, stvarnost su britanskih žena kojima je na prvom mjestu zadiviti izgledom sve oko sebe. Studija kompanije Indesit provedena je na 3000 žena, a prosječna žena posjetit će ove sezone dva tuluma. Nova studija pokazala je i kako će svaka peta žena kupovati potpuno novu odjeću za svaku zabavu koju misli posjetiti za vrijeme blagdana.

Ženskim kalkuliranjima nikad kraja, pa će tako 17 posto žena kupiti haljinu na kojoj će ostaviti etiketu i vratiti je u trgovinu nakon proslave kako bi na taj način uštedjele! Istraživanje je pokazalo i da 56 posto žena diže paniku jer ne znaju što bi odjenule za uredsku proslavu Božića.

 

Ključne riječi

Komentara 1

DO
doktorica
08:51 01.12.2010.

neka\" prokopaju\" ormare

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije