Naslovnica Lifestyle Moda & ljepota

Na casting došla Miss sporta Hrvatske, buduća cvjećarka i shopping kraljica

Ovaj izbor lansirao je u svijet mode Kristinu Bralu, Anu Batarelo, Marinu Raguž, Roberta Batarila, Matka Galića i Ivanu Ščepanović
04. siječnja 2016. u 10:03 2 komentara 9632 prikaza
Foto: PR FOTO
Pogledajte galeriju 1/4

U klubu Green Gold održan je jučer casting za strukovni model godine. Riječ je o izboru koji već šestu godinu zaredom organiziraju Tamara Roglić i Sanja Bjedov Popović.

– Riječ je o stvari u tri izbora. Biramo fotomodel godine te muški i ženski model godine.

Izbor će se održati 25. siječnja u klubu Green Gold, a party za sve sudionike 22. siječnja u baru Excelente – rekla je Sanja Bjedov Popović.

Ovaj izbor lansirao je danas poznate modele – Kristinu Bralo, Anu Batarelo, Marinu Raguž, Ivanu Ščepanović, Matka Galića i Roberta Batarila.

– Baš smo se iznenadile velikim odazivom na casting. Bilo je više od 50 mladića i djevojaka koji kroz ovaj izbor traže priliku u modelingu – rekla je Tamara Roglić.

Na castingu su se pojavile Elena Dizdar, aktualna Miss sporta Hrvatske i Ana-Marija Carek, bivša miss fotogeničnosti Miss sporta Hrvatske. Na casting je došla i Bea Artuković koja se proslavila u TV showu Shopping kraljica, a iz dalekog Dubrovnika došla je i lijepa Filipa Đerek.

– Završila sam srednju školu, smjer cvjećarstvo. Imala sam ideju da otvorim vlastitu cvjećaru, ali trenutačno nije vrijeme za takav pothvat. Pa se, eto, pokušavam naći u modelingu – rekla je Ivona Lesičar, jedna od kandidatkinja za model godine.

– Već sada znamo da će program voditi Paula Jelinek i Davor Garić. Ženski i muški modeli predstavit će se u sportskoj odjeći Polleo, dnevnoj odjeći butika Fabijana te u kupaćem programu Pletix.

Djevojke će još izlaziti u večernjim haljinama Linea Exclusive te vjenčanicama Mistic, dok će muški izići u odjelima Šabić – istaknula je Tamara.

>>Velika pogreška na izboru za Miss Universe: najljepšom proglašena kriva kandidatkinja!

SPAR
Kako smanjiti unos šećera
Zašto osjećamo potrebu za slatkim i kako se oduprijeti tome?
  • Avatar belisce_boy
    belisce_boy:

    ...ništa...ja samo da se upišem da ne propadne članak...bok...;-)