Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anonimno pismo

'Muž i ja bismo htjeli dijete, ali meni se teško prisiliti na seks: Što da radim?'

shutterstock
17.11.2020.
u 21:04

Situacija među nama nije idealna jer se on često pita volim li ga uopće i misli da nije moguće nekoga voljeti, a nikad ga fizički ne željeti, napisala je 28-godišnjakinja kojoj baš nikad nije do seksa

'Suprug i ja bismo htjeli što prije zasnovati obitelj, no ja nikad nemam želju za seksom...' Tako je nedavno jedna Britanka započela svoje pismo u kojem traži savjet od poznate kolumnistice i savjetnice Sun portala, Deidre Sanders.

- Meni je 28, a njemu 29 godina. U braku smo tri godine i stvarno se volimo. Meni seks nikad nije bio pretjerano bitan i nikad nisam imala izraženi seksualni nagon, ali u posljednje je vrijeme on potpuno nestao - napisala je mlada supruga.

Sada je, smatraju ona i suprug, idealno vrijeme za da počnu 'raditi na djetetu, no nju kaže seks uopće ne zanima, što naravno uzrokuje i neke trzavice u njihovom odnosu.

- Situacija je zbog toga daleko od idealne jer se on često pita volim li ga uopće, budući da smatra kako nije moguće nekoga voljeti i nikad ga fizički ne željeti - napisala je 28-godišnjakinja i zamolila Deidre da joj kaže može li nekako pobuditi svoj seksualni nagon, a bez da se prisiljava na seks koji joj je potpuno nebitan, ponekad čak i odbojan. 

Foto: screenshot/facebook

Deidre joj je odgovorila da baš kod sebe ima izvrsnu brošuru o tome kako žene mogu same sebi pomoći i vratiti izgubljeni seksualni nagon.

- To ću vam poslati da pročitate i vjerujem da će vam pomoći s problemom libida i seksualnog apetita i da će vam dati neke ideje na čemu možete poraditi, no prije toga preporučujem da dobro sagledajte svoje osjećaje o majčinstvu - piše savjetnica.

Hrvatska na 4. mjestu neotkrivenih gastronomskih destinacija svijeta

1/6

Naime ponekad, objašnjava Deidre, žene tvrde da baš žele zasnovati obitelji i govore kako ne mogu dočekati da postanu majke, a duboko u sebi ignoriraju razne sumnje i strahove.

- Je li moguće da vam to blokira želju za seksom? Ako jest, onda definitivno preporučujem da popričate s nekim psihologom jer se takve stvari moraju prvo dokučiti i 'iznijeti' na površinu, a tek onda se mogu rješavati - poručila joj je Deidre.

Djevojka na tostu testirala koliko djeluju proizvodi koji štite kosu od topline! Rezultat je nevjerojatan!

Djevojka na tostu testirala koliko djeluju proizvodi koji štite kosu od topline! Rezultat je nevjerojatan!

Djevojka na tostu testirala koliko djeluju proizvodi koji štite kosu od topline! Rezultat je nevjerojatan!

Objavljuje Večernji list u Ponedjeljak, 16. studenoga 2020.

 

Ključne riječi

Komentara 4

FA
fajlpz
07:44 18.11.2020.

Ma šta će ti to?Taj sex ti i nije nešto.Čuvaj to za stare dane.

SC
schwertransport
06:27 18.11.2020.

hebi se

DU
Deleted user
23:45 17.11.2020.

Što ce joj nagon? Nek vidi kad je ovulacija, malo lubrikanta, a mlatimudan neka ga istrese unutra. Za 3 min sve gotovo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije