Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro je znati

Muškarci, žene nisu toliko komplicirane ako znate – ovo!

žena
Foto: Thinkstock
17.03.2014.
u 18:15

Ako se žena osjeća umorno, anksiozno li nervozno, seksualna želja može potpuno nestati.

Predigra započinje pranjem suđa i nježnim dodirima.

Za žene, uvertira ima golemi značaj, ali još je važnije ono što joj prethodi. Utvrđeno je da stres u najvećoj mjeri gasi seksualnu želju u žena jer kreira negativne emocije. A budući da su emocije u osnovi seksualne želje žena, nije nikakvo čudo što je ona tako promjenjiva i pod utjecajem različitih faktora.

Ako se žena osjeća umorno, anksiozno li nervozno, seksualna želja može potpuno nestati. Zato je neophodno da muškarac učini sve da bi se ona opustila i osjetila da je voljena i potrebna. Istraživanja su pokazala da je najbolji afrodizijak za ženu muškarčeva zainteresiranost i uključenost u kućne obveze.

Zašto žene maštaju o macho-muškarcima?

Foto: pixabay

Istraživanja su pokazala da većinu žena privlače muževni i agresivniji muškarci tijekom ovulacije. Njezino tijelo žudi za dominantnim muškarcem, s ”viškom” testosterona, jer s gledišta evolucije, ”loši” momci snalažljiviji su i lakše preživljavaju u teškim situacijama od finih i povučenih muškaraca.

Ostatak mjeseca, kada nije u ovulaciji, žena će biti zadovoljna životom sa svojim nenametljivim, osjećajnim i pouzdanim partnerom. Žene svjesno tragaju za muškarcem koji će im pružiti oslonac – u emotivnom i materijalnom smislu.

Također, one traže i dobre gene. Nažalost ove dvije karakteristike često se ne mogu naći u jednom muškarcu.

>>Veza vam se svodi na 'Dobro jutro, laku noć?' Evo kako to promijeniti

Komentara 7

NA
narod1
18:36 17.03.2014.

Ala je ovo mudro sročeno, baš se osjećam pametniji. Dajte nam još

Avatar billybull
billybull
07:55 18.03.2014.

nisam siguran je li ovaj clanak kao I vecina prepisanih jednostavno lose preveden, ili autor zaista ne zna o cemu prica....

SE
sekator2
14:33 18.03.2014.

Znači, ako sam dobro shvatio, ja good guy ću prat' suđe a kosmati kromanjonac (bad guy) iz susjedstva će taslačit'.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije