Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Muškarci, ovo nikad, ali nikad ne smijete reći u svađi sa ženom

Kada se svađa poprilično zakuha pa ne birate što ćete reći, nastaju problemi koji mogu imati i dugoročnije posljedice na vezu.
26. srpnja 2016. u 23:07 6 komentara 35169 prikaza
par
Foto: Thinkstock
Pogledajte galeriju 1/5

U svakoj vezi, svakom odnosu ima svađa. Bilo bi čudno da nema. 

Ali kada se svađa poprilično zakuha pa ne birate što ćete reći, nastaju problemi koji mogu imati i dugoročnije posljedice na vezu. 

"Kako ti tako nešto uopće može pasti na pamet izgovoriti?" 

To je smiješno!

Tko je u pravu, a tko nije. I tko je u pravu češće.. Oko toga će između parova uvijek nastajati problemi, tvrdi stručnjakinja za veze i psihologinja iz Denvera. 

Umjesto prepiranja oko toga, puno je bolje reći zašto se ne slažete s partnerom oko te određene teme i iznijeti vlastitu perspektivu, dodaje. Tako ćete imati oba mišljenja "na stolu" i lakše i brže doći do rješenja. 

Sarkastične izjave

Sarkazmu nikako nije mjesto u komunikaciji među partnerima, ni svađa za njega nije opravdanje. Na taj način pasivno-agresivnim ponašanjem uopće nećete doći do rješenja. 

Ti uvijek....Ti nikad...

Ovakvi "napadi" neće vas daleko odvesti jer na taj način prisiljavate partnericu da se brani i tako možete unedogled. Ako imate nešto što vam smeta, a što vaša partnerica "uvijek radi ili nikad", razgovarajte o tome mirno kada niste u svađi. 

>>Ovo su razlozi zbog kojih ostajete u lošem braku, a ne biste trebali

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • belimo:

    Kad ona ima "dar govora" , onda ne postoji nikakova mogućnost daljnje normalne rasprave osim:1. Da draga u pravu si...2.Maknuti se van...3.Bosanska metoda...

  • Deleted user:

    VL..ovaj nikad, baš nikad text nemojte objavljivati...bar radi žena

  • krmpaza:

    od birača nema **bača, samo pokemoni biraju riječi kad razgovaraju sa ženom, u stvari i oni mekušci koji su žensko u toj nazovimo vezi.