Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ups, kako nezgodno

5 komplimenata koje bi muškarci trebali izbjegavati

prekid veze
Foto: Thinkstock
22.09.2014.
u 07:44

Dok su tinejdžerice, djevojke troše novac na make-up i odjeću u kojoj će izgledati starije. No kada dođu u dvadesete, taj se kotač okreće na drugu stranu.

Žene ćete oboriti s nogu dobro izabranim komplimentom, ali isto tako možete napraviti pravu malu katastrofu ako ne birate riječi.

Ma koliko vi dobronamjerno nešto izgovorili, pogrešan odabir riječi može vas stajati dobrog provoda ili čak veze. Zato, oprez!

1. Izgledaš mlado

Dok su tinejdžerice, djevojke troše novac na make-up i odjeću u kojoj će izgledati starije. No kada dođu u dvadesete, taj se kotač okreće na drugu stranu. Više ne žele izgledati starije nego mlađe. Ako ženi u toj dobi kažete da "izgleda mlado" ona neće čuti kompliment već će pomisliti da mislite kako nije dobro razvijena, odnosno da ima male grudi. A nijedna žena to ne želi čuti.

2. Izgledaš prekrasno kad se smiješ

Ovo je zaista jedan lijepi kompliment od kojih se ženama može ubrzati rad srca. Ali, to može zvučati i kao "lijepa si kada se smiješ, inače nisi". Ups, to već nije zvučalo kao nešto što bi žena rado čula ili čula bez pozitivne reakcije.

3. Volim tvoj karakter

Ovo zaista zvuči kao još jedan prekrasan kompliment. Ali stručnjaci za veze tvrde, iako je žena svjesna svog karaktera, da želi čuti kako je prekrasna. Želi čuti da ima lijepu kosu, lijepi osmijeh, oči...

4. Drukčija si od ostalih

Zasigurno ste joj željeli ukazati na to da nije kao neka od vaših bivših djevojaka s kojima niste uspjeli ostati u vezi, ali ona ne želi čuti da je "drugačija" iako je kao tinejdžerica htjela pronaći ono nešto u sebi i na sebi što će je izdvajati od ostalih, da bude posebna. Ali kada čuje ovaj kompliment od muškarca, čuje "sve su žene iste i sve su zeznute", čak i kada zaista postoje iznimke.

5. Ti si prepametna za curu

Uf! "Čulo se bum, tras..." Mogli bismo i tako započeti priču o ovoj izjavi. Mnoge žene u znanstvenim i pravnim krugovima bore se s ovakvim izjavama i to je jedna od onih izjava zbog koje ćete ( i s pravom) biti hitno nogirani.

>>Budite mu najbolja ljubavnica koju je ikada imao

>>7 stvari u kojima su muškarci – baš savršeni!

Komentara 6

JO
jocus985
09:09 22.09.2014.

Nemojte izmišljati komplimente, nego samo komentirajte ono što vidite, iskreno, i dobro ćete proći. Ovaj autor ne zna što piše. Da jedan novinar napiše kako je rasizam reći curi da je prepametna za jednu curu.... Nijesam se školovala

DU
Deleted user
09:15 22.09.2014.

Nastavlja se pranje mozga od strane nekih genderovaca. Zanima me kako su nasi stari imali veze brakove i bili si vjerni bez ovih glupih savjeta. Ovo je samo pokusaj unosenja nesigurnosti medju parove lil one koji si partnera traze. Ovajj tekst je veliki minus za Vecernji.

Avatar abakus
abakus
22:30 22.09.2014.

Kriste, pa gdje bi čovjek stigao da u presudnom trenutku krene vagati što bi eventualno djevojka mogla krivo shvatiti u komplimentu koji joj namjerava uputiti... Kažeš što misliš, a sigurno ne misliš ništa loše čim si s njom, i ako je djevojka na mjestu neće tražiti neka skrivena značenja u tome što si rekao. I to je to. Ne mogu vjerovati, da mi je znati kako ovi koji pišu ove bljezgarije misle da je ljudski rod uopće opstao prije nego što su se oni pojavili sa svojim savjetima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije