Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hm...

Muškarci nemaju pojma o svojoj muškosti, ali imaju o autima

gace
PIXSELL
06.12.2012.
u 12:44

Ponešto zbog srama i neinformiranosti, muškarci ne znaju prepoznati prve simptome spolnih bolesti te misle da se sperma proizvodi u uhu. Dakle, dečki, više čitajte i živite zdrav seksualni život

Muškarci smatraju da impotentnost uzrokuju neudobne hlače, a samo šest posto njih nabrojilo je neke uobičajene uzroke erektilne disfunkcije. Jedna trećina pogrešno vjeruje da su uzrok tomu uske traperice, a jedan od deset muškaraca za to okrivljuje previše masturbacije. Čak 40 posto ne zna nabrojiti simptome spolno prenosivih bolesti, piše Daily Mail.

Devet od deset muškaraca zna gdje se nalazi šipka za ulje ispod haube automobila, a činjenica da misle da se neki spolni organi nalaze u uhu znači da su neki muškarci bolje informirani o svojim limenim ljubimcima nego vlastitoj anatomiji, pa čak i onome što se događa u seksu, otkrilo je istraživanje tvrtke Lloydspharmacy Online Doctor.

– Svi znamo da su mnogim muškarcima dvije najvažnije stvari u životu: automobil i seks. Istina je da muškarci znaju sve o automobilima, ali kada je riječ o njihovim spolnim organima, muškarci puno teže uočavaju probleme. Možda to ima veze sa sramom i neugodom vezanom uz seksualnost – kaže koautor istraživanja Tom Brett. 

Kada je ispitanicima postavljeno pitanje da pokažu gdje im se nalaze glavni seksualni organi poput dijela u kojemu nastaje sperma, 52 posto odgovorilo je točno, a jedan od 12 ispitanika pokazao je – uho!

Komentara 1

AN
Antiša
10:39 07.12.2012.

Nisu pitali prave muškarce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije