Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne zna što učiniti

Muškarac ‘rastrgan’ između dvije žene: ‘Volim svoju djevojku, ali s drugom ženom imam više kemije'

Shutterstock
20.03.2023.
u 15:30

Jednom su prekinuli na nekoliko mjeseci, a on je tada upoznao nekog drugog. S tom ženom je imao sjajnu seksualnu kemiju i općenito su se dobro slagali, ali ni približno tako dobro kao on i njegova djevojka.

Jedan muškarac požalio se kolumnistici Jane kako je 'rastrgan' između dvije žene, te da ga muči koju odabrati, piše Daily Mail.

- Imam djevojku nešto više od dvije godine, iako često prekidamo. Neizmjerno je volim i prekrasna je. Sjajno se slažemo i imamo jako dobar odnos, ali nedostaje nam iskra, iako mislim da je to do mene, i rijetko imamo seks. Za mene je to jedina stvar koju želim popraviti i pokušali smo raditi na tome. Kad god pokušam s njom razgovarati o stvarima koje bih volio, čini se da ona to shvaća kao osobni napad, što nije. Samo joj pokušavam reći što je to što želim - napisao je muškarac. 

Znanstvenici tvrde: Ovo je najlakši način da prebolite prekid veze:

1/5

Tvrdi da njegova djevojka nema baš iskustva u seksu jer je on prvi s kojim je spavala, a bilo bi mu ipak draže da ima ima malo više iskustva. Jednom su prekinuli na nekoliko mjeseci, a on je tada upoznao nekog drugog. S tom ženom je imao sjajnu seksualnu kemiju i općenito su se dobro slagali, ali ni približno tako dobro kao on i njegova djevojka.

- Nedavno sam dobio promaknuće i moram se preseliti iz države. Moja djevojka se predomislila i odlučila da neće ići sa mnom jer nismo u braku. Rado bih ju zaprosio, ali ne mogu to učiniti ako ne nađemo tu seksualnu kemiju. S druge strane, djevojka s kojom sam spavao kada je veza bila na pauzi, želi pokušati još jednom, a ja sam otvoren za to. U savršenom svijetu, volio bih da mogu spojiti dvije žene i to bi bilo savršeno. Mučim se jer ne želim izgubiti svoju djevojku, ali ne mogu ni biti s njom ako nam seks neće biti dobar - dodao je, te zatražio savjet.

- Nažalost, ne možete imati obje žene. Iako ne mislim da je dobar seks apsolutni preduvjet za brak, oboje morate biti na istome, osobito na početku. Naše potrebe i želje se mijenjaju tijekom braka, posebno za žene u menopauzi, ali spoznaja da imate drugačije želje i potrebe dok ste još u vezi i biti nesretan jer rijetko imate seks, užasna je osnova za brak. Mislim da nijedna od ovih žena nije prava za vas i na vašem mjestu bih odvojila malo vremena da razmislim o tome zašto osjećam potrebu vezati se baš u ovom trenutku. Događa vam se puno toga, mijenjate posao i selite se u drugu državu, a to je ono na što trebate biti usredotočeni i na što trebate usmjeriti svoju energiju. Također bih bila izuzetno oprezna prema bilo kakvoj vrsti ultimatuma; činjenica da se vaša djevojka neće preseliti s vama osim ako ju ne zaprosite, čini se kao najgora vrsta ultimatuma. Ako i kada nekoga zaprosite, to mora biti zato što ste našli partnera koji vas ispunjava ne na svim razinama, ali svakako na razinama koje su vam važne, a jedna od njih je očito seks. Odvojite malo vremena uživajući u samačkom životu i istražite što točno volite kada je u pitanju seks. Ozbiljne veze za sada stavite u drugi plan, barem dok se ne sredite, i dok se ne osjećate ugodnije s onim što jeste u spavaćoj sobi - odgovorila mu je kolumnistica Jane. 

Suprugu svaki dan kuha po tri obroka i pakira ručak za posao: 'Ti si sramota za feminizam!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije