Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi u krevetu

Muškarac priznaje: 'Razmišljao sam o plaćanju za seks jer je moja žena izgubila interes'

shutterstock
02.03.2023.
u 00:30

Jedan muškarac odlučan je prevariti svoju ženu, bilo tako što će započeti aferu ili platiti prostitutku.

Jedan muškarac požalio se savjetnici za odnose iz The Sun-a tvrdeći da je odlučan prevariti svoju ženu, bilo tako što će započeti aferu ili platiti prostitutku. Kaže da je proveo deset godina slušajući kako ga žena odbija i omalovažava te se zbog toga ima jako nisko samopouzdanje.

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak:

1/15

Prije nekoliko tjedana počeo se družiti s deset godina mlađom kolegicom s posla. Tvrdi da su njih dvoje odlučili izaći na kavu i jednostavno kliknuli. Od tada se neprestano dopisuju, a za nju kaže da je lijepa i vrlo samouvjerena. Ovaj muškarac ne može prestati razmišljati o seksu s njom te su se dogovorili za novi spoj, ali sad se brine da bi atmosfera nakon toga mogla početi biti neugodna. „Stvarno mi nedostaje seks i znam da ću se osjećati puno bolje ako budem imao redovitu intimnost. Pa, razmišljam o tome da nađem nekoga kome ću redovito plaćati za seks. Tada se barem neću morati nositi s bilo kakvim emocionalnim problemima“, dodao je.

Kaže da ga je njegova žena natjerala na sve ovo jer se zbog nje osjeća kao seksualni grabežljivac. Svaki put kada pokuša nešto započeti s njom, ona počne vikati da makne ruke s nje. Sa svojom je suprugom u braku 15 godina te zajedno imaju sinove od 11 i 13 godine. Kad su tek krenuli izlaziti, muškarac tvrdi da im je seks bio odličan, redovit i uzbudljiv, ali čim su dobili drugog sina, intimnost je u potpunosti nestala. U rijetkim prilikama, kada je do seksa ipak došlo, bilo je ponižavajuće jer je njegova žena samo ležala poput mrtvaca i tjerala ga da što brže završi. „S godinama sam postao tužan, ljut, frustriran i ponekad depresivan. Moj posao također pati i većinu vremena sam jadan“, dodaje ovaj očajni muškarac.

Stručnjakinja mu je odlučila odgovoriti na ovaj problem i savjetovati ga. Poručuje mu da je odbijanje koje osjeća ogromno i može ga natjerati da razmišlja iracionalno, ali varanje, u bilo kojem obliku, neće ništa riješiti. To bi samo moglo uništiti njihov obiteljski život. Također, napominje kako je bilo okrutno izvesti kolegicu s posla na spoj kada nije slobodan i ima ženu.

Savjetuje mu da iskreno razgovara sa svojom ženom i prisjeti je vremena kada je uživala u seksu. Mora saznati što se promijenilo od tada do danas. Također, mora joj reći da se zbog nedostatka intimnosti osjeća potišteno i kao da je njihova veza ugrožena. „Zamolite je da razgovarate o tome što oboje možete učiniti kako biste poboljšali svoju vezu, a time i svoj seksualni život“, dodaje stručnjakinja.

Bračni par psihologa: "Ako želite da vam veza uspije, svaki dan radite ove tri stvari"

 

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
11:14 02.03.2023.

Kad nece ona hoce druga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije