Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jednostavnije je nego što se čini

Muškarac otkrio trik za odmatanje aluminijske folije i oduševio mnoge: ‘Kako ovo nisam znala prije?’

Tik Tok
14.12.2023.
u 15:30

Zapanjio je 550 tisuća pratitelja nakon što je podijelio savjet o tome kako spasiti foliju koja se zaglavila

Jedan čovjek je podijelio zanimljiv trik koji će vam pomoći da se aluminijska folija odlijepi kada ju odmotavate, i spasiti vas od toga da frustrirano bacite cijeli smotuljak u smeće. Jednostavni trik koji je podijelio Robbie Bell pogledan je više od 4,3 milijuna puta na TikToku jer je ljude oduševio, piše Mirror

Ovaj čovjek zapanjio je 550 tisuća pratitelja nakon što je podijelio savjet o tome kako spasiti foliju koja se zaglavila. Srećom, to ne uključuje nikakav nož koji na kraju probije više od gornjeg zalijepljenog sloja - i uništi cijelu foliju.

 

@robbiebell8 Best kitchen hack ever by my boy Shaun Hurrell @barriocomida one of the UK’s best chefs. #kitchenhack #cookinghack #foodhack ♬ original sound - 🔪 Robbie Bell 🥘

U videu, Robbie otkida komad folije s uhvaćenog dijela i zgnječi ga u lopticu, a zatim ga počne trljati preko zaglavljenog dijela. "Ovo je jedan od najboljih kuhinjskih trikova koji su mi ikad pokazani, svaka čast mom bratu Shaunu Hurrellu koji mi je ovo pokazao. Ako vam se aluminijska folija ikada ovako zalijepi, skinite malo i protrljajte je po dijelu gdje se strgala ili na dijelu gdje ne radi kako treba. Sve će otići, a zatim samo odmotajte aluminijsku foliju otpočetka. Nema na čemu", rekao je.

Robbiejevi pratitelji bili su više nego impresionirani zgodnim trikom, a jedna je osoba komentirala: "Nemate pojma koliko mi je ovo korisno. Kako ovo nisam znala prije?" Druga osoba je dodala: "Nisam znala da mi ovo treba do sada, odličan savjet!", a još jedna osoba je komentirala: "Možda si mi upravo promijenio život. Ovo me apsolutno oduševilo!!!"

No, dok je jedna kuhinjska misterija riješena, Robbiejevi pratitelji sada žele znati koji bi trik trebali upotrijebiti kada se ista stvar dogodi s prozirnom folijom

Muškarac otkrio trik za perilicu posuđa pa izazvao burnu raspravu: 'Ovo uopće nema smisla'


 

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
22:07 14.12.2023.

E, svaka mu dala....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije