Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
problem dlaka

Muškarac ostao šokiran zahtjevom cimerice: 'Tražila me da ošišam svoju dugu kosu'

shutterstock
02.09.2022.
u 16:30

Muškarac također tvrdi da njegova cimerica misli da bi njegovo šišanje bilo bolje za oboje, a ona i njezine prijateljice su ga označile kao "neobzirnog i bez poštovanja" jer je odbio.

Do sada smo svi svjesni koliko je važno dopustiti ljudima da rade što god žele sa svojim tijelom - uključujući kako stiliziraju kosu, imaju li tetovaže i kako se odijevaju. No, jedan muškarac tvrdi da njegova cimerica sa sveučilišta nije baš upoznata s tim jer zahtijeva da ošiša svoju dugu kosu, kako prenosi Mirror.

Muškarac (22) rekao je da je njegova cimerica prije obožavala njegove duge pramenove, ali sada ih je počela mrziti i stalno mu govori da mu je kosa posvuda i začepljuje tuš, pa je zatražila da ju ošiša. Međutim, on se čvrsto drži svog uvjerenja da ima "vrlo malo gubitka kose" pa ne bi trebao šišati svoju kosu kad njegova cimerica još uvijek može imati svoju dugu.

Ove namirnice pospješuju rast kose. Uvrstite ih u svoj jelovnik!

1/11

U objavi na Redditu, tvrdio je: "Dijelim sveučilišni stan s djevojkom istih godina kao ja. Dijelimo sobu 2-3 godine i studiramo na istom studiju. Nikada nije pokazala mržnju prema mojoj kosi (do sada) i čak mi je znala reći koliko je obožava i molila me da joj dopustim da se igra s njom i oblikuje je. Međutim, nedavno se žalila na moju dugu kose jer je posvuda i začepljuje tuš. Uvijek sam slušao što ima za reći, ali koliko znam, većina njezinih tvrdnji je lažna. Mislim da je to zato što imam vrlo malo gubitka kose. Ne znam zašto je to tako, ali rijetko nađem dlake oko sebe, unatoč tome što ih ona 'uvijek' nalazi."

Muškarac također tvrdi da njegova cimerica misli da bi njegovo šišanje bilo bolje za oboje, a ona i njezine prijateljice su ga označile kao "neobzirnog i bez poštovanja" jer je odbio.

Dodao je: "Ona očekuje da se ošišam govoreći da je to 'za nas' kao da smo neki par na samrti. Već sam je odbio ošišati, ali prije otprilike dva dana ona je masovno izbrbljala o tome i mora da je rekla svojim prijateljicama jer sam imao puno poruka od njih. Da sažmemo poruke, zapravo su me prozvali bezobzirnim i bez poštovanja jer nisam ošišao kosu."

Komentatori na objavu bili su čvrsto na strani muškarca, a mnogi su zahtjev njegove prijateljice nazvali smiješnim.

“Ovo je smiješan zahtjev. Postoje bolja rješenja za problem kose, pod pretpostavkom da postoji i da ona nije samo čudna. Nemoj se češljati ili četkati kosu u zajedničkim prostorijama, čini to u svojoj sobi. Također, počešlja je ili iščetkaj kosu prije tuširanja kako bi sva dlaka koju bi prirodno ispustio izašla tada, a ne pod tušem. Možda bi također trebao češće usisavati. To bi trebalo poništiti problem - osim ako je samo bizarno ljubomorna na tvoju kosu”, komentirala je jedna korisnica.

"Ovo zvuči smiješno. Ali pobrinite se da redovito čistite odvod tuša, bez obzira koliko malo mislite da ste zapetljali kose. Te stvari vrlo lako postanu gadne”, savjetovao je jedan korisnik.

Isprobajte jeftini trik za čišćenje prljavog posuđa: Trebat će vam samo dvije vrećice čaja!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije